ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iPad 3 με retina, iPhone με 4″ οθόνη...

To iLounge δημοσιεύει μια ενδιαφέρουσα σειρά πληροφοριών για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις σε iPad, iPhone και MacBook Pro για το 2012 παραθέτοντας πολύ έμπιστη πηγή τους.
Ας δούμε τι έχουν να πουν:
iPad: Για το iPad το δημοσίευμα αναφέρει ότι η νέα συσκευή θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη σε πάχος (κατά 0.7 mm) εξαιτίας της χρησιμοποίησης του διπλού light bar συστήματος που απαιτείται για την νέα υψηλότερης ανάλυσης οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι το iPad 3 θα έχει πάχος 9.5 mm. Επίσης, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τα γνωστά περίπου τον Μάρτιο με την ανακοίνωσή του τον Ιανουάριο εάν όλα πάνε καλά.
iPhone: Για το επόμενης γενιάς iPhone το δημοσίευμα αναφέρει ότι η συσκευή δεν θα διαθέτει τον σχεδιασμό σε σχήμα ‘δάκρυ’ που ήταν επικρατέστερος για το 2011. Θα διαθέτει, ωστόσο, οθόνη τεσσάρων ιντσών, θα είναι κατά 8 χιλιοστά μακρύτερο από το τωρινό μοντέλο, θα διαθέτει μεταλλικό σασί (ίσως από αλουμίνιο) και αναμένεται να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2012. Αυτή τη στιγμή η συσκευή βρίσκεται στο engineering στάδιο και όχι σε πρώιμη παραγωγή. Το δημοσίευμα εικάζει ότι η χαμηλή αυτονομία της συσκευής ήταν αυτή που καταδίκασε την πρωτότυπη έκδοση αλλά η τωρινή έχει σχεδιαστεί με βάση τα δίκτυα LTE και την βαριά επίδραση στη μπαταρία που αυτά έχουν.
MacBook Pro: Το δημοσίευμα φαίνεται να επιβεβαιώνει τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός λεπτότερου MacBook Pro 15 ιντσών χωρίς να έχουμε κάποια περαιτέρω στοιχεία ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια