ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα Windows Phone στη φόρα...

Η Vodafone εμπλουτίζει τη σειρά Smartphones που προσφέρει μέσα από το δίκτυο της, με τα νέα Windows Phones τα οποία έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών με τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά και τις νέες δυνατότητες τους. Η νέα σειρά Windows Phones αποτελείται από το Samsung Omnia W, το HTC TITAN και το HTC Radar αλλά και το νέο Nokia Lumia 800.
Τα χαρακτηριστικά των Samsung Omnia W, HTC TITAN και HTC Radar ενισχύονται ακόμα περισσότερο από τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού της Microsoft, όπως η επιλογή εφαρμογών από την μεγάλη ποικιλία στο Marketplace, ο γρήγορος Internet Explorer 9, η διαχείριση μουσικής μέσα από το Zune αλλά και o δωρεάν αποθηκευτικός χώρος στο Skydrive για την αποθήκευση αρχείων, φωτογραφιών και βίντεο τα οποία είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα είτε από το Smartphone είτε από τον υπολογιστή.
Ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director στη Vodafone δήλωσε: «Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη και τις νέες λειτουργίες των Smartphones με το νέο λειτουργικό των Windows. Με τα νέα Windows Phones και τις υπηρεσίες cloud γνωρίζουμε έναν νέο παραγωγικό και αποδοτικό τρόπο προκειμένου να αξιοποιήσουμε πλήρως την νέα τεχνολογία και να την κάνουμε πιο προσιτή σε όλους».
Επιπλέον, η Vodafone δίνει πρώτη σε όλους, τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά στα καταστήματα της το νέο Nokia Lumia 800, το 1ο Nokia με λειτουργικό Windows Phone. Από τις 20 Δεκεμβρίου όλοι μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone και να γνωρίσουν από κοντά το νέο Nokia Lumia 800 με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και κάμερα 8 Megapixels με οπτικά Carl Zeiss, σε μοναδικά χρώματα αλλά και με δωρεάν πλοήγηση μέσω Nokia Maps και Nokia Drive.

Δεν υπάρχουν σχόλια