ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows 8 αναβαθμίζονται από παράνομες εκδόσεις


Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα τα Windows 8 και πλέον μπορούν όλοι χρήστες των Windows να αναβαθμιστούν από προηγούμενες εκδόσεις με μόλις 29,99 ευρώ, για αγορά του λειτουργικού online. Όταν όμως λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και χρήστες που διαθέτουν πειρατικές εκδόσεις των Windows μπορούν να αγοράσουν την αναβάθμιση και να ενεργοποιήσουν τα Windows 8 χωρίς να είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση με μία προηγούμενη αυθεντική έκδοση των Windows.

ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ WINDOWS 7 ΣΕ WINDOWS 8 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Υπάρχουν αρκετές αναφορές από χρήστες πειρατικών εκδόσεων των Windows που κατάφεραν να αγοράσουν την αναβάθμιση των Windows 8 και να εγκαταστήσουν το νέο λειτουργικό χρησιμοποιώντας το Βοηθό αναβάθμισης (Upgrade Assistant) που αποτελεί μία από τις προτεινόμενες μεθόδους αναβάθμισης των Windows και παρέχεται από τη Microsoft μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.
Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τη διαδικασία αναβάθμισης δε ζητείτε καμία ταυτοποίηση, άδεια χρήσης ή ο κωδικός μίας προηγούμενης γνήσιας έκδοσης των Windows. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης τα Windows 8 ενεργοποιούνται αυτόματα και πλέον ο εκάστοτε «πειρατής» έχει στη διάθεση του μία γνήσια έκδοση των Windows 8. Μάλιστα, η αναβάθμιση μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και από υπολογιστή που δεν έχει ενεργοποιηθεί προηγουμένως, όπως στην περίπτωση της δοκιμαστικής έκδοσης των Windows 7.
Επιπλέον, ακόμη ένα γεγονός προκαλεί εντύπωση. Το Windows Upgrade Offer που δίνει τ ηδυνατότητα αναβάθμισης στα Windows 8 με 14,99 ευρώ για τους χρήστες που έχουν αγοράσει υπολογιστές από τις 2 Ιουνίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013, φαίνεται ότι ισχύει για όλους ανεξαιρέτως. Έτσι, δηλώνοντας τα στοιχεία σας, που δεν είναι απαραίτητο να είναι τα αληθινά, και μία έγκυρη διεύθυνση e-mail μπορούν όλοι να αποκτήσουν την αναβάθμιση των Windows 8 με 15 ευρώ, χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις. Δηλώνοντας ως ημερομηνία αγοράς μία τυχαία ημέρα μετά από τις 2 Ιουνίου θα λάβετε στο e-mail σας τον κωδικό προσφοράς που θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε κατά την αγορά των Windows 8 μέσω του βοηθού αναβάθμισης.

Η MICROSOFT ΔΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ PC

Αλλαγή πολιτικής για την αδειοδότηση των Windows ή γκάφα της Microsoft; Εκατομμύρια υπολογιστές με αυθεντικές εκδόσεις των Windows ενεργοποιούνται κάθε έτος παγκοσμίως, ωστόσο είναι μεγάλο το ποσοστό των χρηστών που χρησιμοποιούν το λειτουργικό χωρίς να έχουν αγοράσει την άδεια χρήσης. Το γεγονός η Microsoft δεν έχει λάβει μέτρα άμεσα δείχνει ότι κοιτάει στα μάτια το φαινόμενο της πειρατείας και έχει σκοπό να το μειώσει στο ελάχιστο. Τα Windows 8 αποτελούν ένα μεγάλο βήμα για τη Microsoft και πρέπει να φτάσουν στα χέρια όλων των χρηστών με κάθε τρόπο για να συνεχίσει να διατηρεί το αρκετά υψηλό ποσοστό στην παγκόσμια αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια