ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Facebook: 10 νέοι τίτλοι παιχνιδιών για hardcore gamers


Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει το ενδιαφέρον των hardcore gamers, αυτών δηλαδή που ξοδεύουν περισσότερο χρόνο και χρήματα σε παιχνίδια εντός της υπηρεσίας, εντείνει την βοήθεια που παρέχει προς τους developers για την διάθεσή τουλάχιστον 10 νέων τίτλων παιχνιδιών.
Πρόκειται για παιχνίδια που χαρακτηρίζονται από "δυνατές" πλοκές, ποιότητα γραφικών αλλά και δυνατότητα λειτουργίας πλήρους οθόνης και υποστήριξη flash, χαρακτηριστικά που παραπέμπουν κυρίως στο gaming που προσφέρουν οι παιχνιδοκονσόλες. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το facebook δεν παράγει από μόνο του αυτά τα παιχνίδια, αντίθετα συνεργάζεται με κατασκευαστές προκειμένου να τα δημιουργήσουν και η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης καρπώνεται το 30% των εσόδων από τις αγορές.

Ας παρακολουθήσουμε σε αυτό το σημείο ορισμένα παραδείγματα που έδωσε το facebook στο cnet σχετικά με το τί πρόκειται να περιμένουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα:
  • Offensive Combat: Πρόκειται για ένα multiplayer FPS game της U4iA, έκανε το ντεμπούτο του στο Facebook τον προηγούμενο μήνα. Η εφαρμογή έφθασε το 1 εκ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως.
  • Η Rumble Entertainment προετοιμάζει πυρετωδώς το KingsRoad, που περιγράφεται ως ένα παιχνίδι περιπέτειας, της μεσαιωνικής εποχής.
  • Η nWay, είναι εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών που συστάθηκε από τους ιδρυτές των δημοφιλών, Crackdown και Grand Theft Auto και φαίνεται να ετοιμάζει το ChronoBlade.
O Sean Ryan, επικεφαλής των συνεργασιών του facebook με εξωτερικούς κατασκυαστές παιχνιδιών, δήλωσε ότι η σελίδα θα αλλάξει τις διαθέσιμες προσφορές παιχνιδιών και θα εστιάσει το ενδιαφέρον της σε παιχνίδια δράσης και περιπέτειας. Αυτή τη στιγμή, αξίζει να σημειωθεί, ότι τοFarmville 2, συνεχίζει να κατέχει την πρωτιά στην κατάταξη, αριθμώντας περίπου 10 εκ. ενεργούς μηνιαίως. Από την μεριά του η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ελπίζει ότι τα νέα αυτά παιχνίδια θα μπορέσουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον νέων gamers οι οποίοι θα ξοδέψουν περισσότερο χρόνο και χρήμα στην ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια