ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Sony επεκτείνει τη σειρά φακών E-mount

Οι φωτογράφοι και οι δημιουργοί βίντεο θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους ακόμα δυο μοντέλα στη σειρά εναλλάξιμων φακών E-mount, για φωτογραφικές μηχανές α E-mount και ημι-επαγγελματικές βιντεοκάμερες E-mount της Sony.
Eυρυγώνιος φακός pancake E 20mm F2.8
Αυτός ο μικρού εστιακού μήκους φακός pancake 20mm, είναι εξαιρετικά λεπτός και ιδανικός σύντροφος για τις περιπέτειές σας με τη φωτογραφική μηχανή α E-mount. Ο ευρυγώνιος φακός 20mm (ισοδύναμο με 35mm εστιακό μήκος) και το διάφραγμα F2.8 θα σας συνοδεύσουν σε πολλές καθημερινές λήψεις - από εσωτερικά πλάνα μέχρι τοπία, και σκηνές στους δρόμους. Η εξαιρετική αντίθεση και η ανάλυση έχουν αυξηθεί από τη βελτιωμένη ευκρίνεια στις περιοχές των γωνιών και ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό φωτογράφο.
Ισχυρός τηλεφακός E PZ18-200mm F3.5-6.3 OSS
Με ένα μεγάλο εύρος μεγέθυνσης 11x, αυτός ο τηλεφακός υψηλής ποιότητας αποτελεί τον ιδανικό σας συνεργάτη για βιντεοσκοπήσεις με Full HD βιντεοκάμερες με εναλλάξιμους φακούς E-mount. Η NEX-VG30EH διαθέτει, ήδη, αυτόν τον ισχυρό φακό ζουμ E PZ 18-200mm F3.5-6.3 OSS. Ένας μοχλός ζουμ, κατάλληλα τοποθετημένος, σε συνδυασμό με ένα διακόπτη στην κάνη του φακού, σας βοηθούν να επιλέξετε την ταχύτητα του ζουμ σε έξι βήματα – από αργές, όμορφες αλλαγές στην προοπτική μέχρι έντονα εφέ γρήγορου ζουμ (crash-zoom). Το ισχυρό ζουμ, χάρη στον πρόσφατα ανεπτυγμένo εσωτερικό μηχανισμό γραμμικής προσαρμογής της εστίασης, έρχεται να συμπληρώσει η εξαιρετικά ομαλή, αθόρυβη εστίαση και η λειτουργία διαφράγματος. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε το ζουμ, απευθείας, στις βιντεοκάμερες NEX-VG900, NEX-VG30 και NEX-FS700*. *Είναι απαραίτητη η αναβάθμιση του υλικολογισμικού (firmware) για τη βιντεοκάμερα NEX-FS700. Η ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot μειώνει τα προβλήματα που δημιουργούνται από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και διευκολύνει τη χρήση χαμηλότερων ταχυτήτων κλείστρου, χωρίς το θόλωμα της εικόνας, όταν κρατάτε τη μηχανή στο χέρι σας. Η λειτουργία Active Mode αυξάνει, επιπλέον, τη σταθεροποίηση στο ευρύ άκρο του εύρους του ζουμ 11x – ακόμα και όταν περπατάτε. Για αυτόν το λόγο, αυτός ο φακός αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ομαλές και σταθερές εικόνες βίντεο. Παρόλο που έχει υποστεί βελτιώσεις για λήψη βίντεο, αποτελεί, πάντα, μία ευέλικτη επιλογή για λήψεις φωτογραφιών με φωτογραφικές μηχανές α με εναλλάξιμους φακούς E-mount της Sony – από αχανή τοπία, μέχρι έντονα κοντινά πλάνα της άγριας φύσης και των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια