ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Dell παρουσιάζει τους νέους φορητούς υπολογιστές Dell Inspiron 7000

Η Dell ανακοινώνει τον εμπλουτισμό της σειράς Dell Inspiron με νέους φορητούς υπολογιστές που όλοι θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν. H ανώτερη, πλούσια σε χαρακτηριστικά σειρά φορητών Dell Inspiron 7000 – η λεπτότερη και ισχυρότερη σειρά Inspiron της Dell μέχρι σήμερα - προσφέρει στους καταναλωτές συναρπαστικές επιλογές υπολογιστών για καθημερινή χρήση.
Σειρά Dell Inspiron 7000: Η λεπτότερη, ισχυρότερη και καλύτερη εμπειρία Dell Inspironπου υπήρξε ποτέ
Inspiron 17_7737 (2)
Η σειρά φορητών Dell Inspiron 7000 προσφέρει ισχυρές επιδόσεις σε λεπτό, προηγμένο αισθητικά σχεδιασμό. Με ακμές κομμένες με διαμαντοκοπή, η σχεδίαση της σειράς 7000 με forged aluminum (σφυρήλατο αλουμίνιο) μαγνητίζει τα βλέμματα και προσφέρει ενισχυμένη αίσθηση αντοχής. Όλοι οι φορητοί υπολογιστές της σειράς Inspiron 7000 διαθέτουν προαιρετικά οθόνη touch 10 σημείων με τεχνολογία capacitive touch και με γυαλί Corning Gorilla Glass NBT, από άκρη σε άκρη, για εκτεταμένη αντοχή στο χρόνο. Τα Inspiron 14 και 15,  της σειράς Inspiron 7000, έρχονται προαιρετικά και με οθόνη Full HD 300-nit, για ρεαλιστικές εμπειρίες touch, προσφέροντας περισσότερα pixel σε σχέση με τις οθόνες HD και γωνίες θέασης 160 μοιρών. Η σειρά Inspiron 7000 διαθέτει, στο βασικό εξοπλισμό, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, για να διευκολύνει τη χρήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα, με τις επιλογές 4ης γενιάς επεξεργαστών Intel (Haswell) Core i5 και i7, καθώς και επιλογές σε δίσκους SSD (Inspiron 15 και Inspiron 17 της σειράς Inspiron 7000) για επιτάχυνση του χρόνου εκκίνησης και εκτέλεσης εφαρμογών.
Ιδανικό για δραστήριους χρήστες, με διάρκεια ζωής μπαταρίαςέως και 8 ώρες και 52 λεπτά, το Inspiron 14, της σειράς Inspiron 7000, χωράει εύκολα σε μια θήκη ή μια τσάντα λόγω της ιδιαίτερα λεπτής, 0,6 ιντσών (15,3 mm) σχεδίασής του, η οποία είναι κατά 27% λεπτότερη σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Inspiron 14z. Το Inspiron 15, της σειράς Inspiron 7000, είναι το τέλειο μίγμα φορητότητας και απόδοσης, με πάχος λίγο μεγαλύτερο από δύο εκατοστά (2,286 cm), με  μεγάλη οθόνη 15,6 ιντσών  και με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 7 ώρες και 24 λεπτά διάρκειαii. Με πάχος κάτω από τρία εκατοστά (2,794 cm), το Inspiron 17 προσφέρει DVD drive και δυνατότητα touch στα βασικά χαρακτηριστικά του, καθιστώντας το ένα ελκυστικό κέντρο ψηφιακής διασκέδασης, αντικαθιστώντας πετυχημένα έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.
Διατηρώντας τη δέσμευση της Dell για αειφόρο ανάπτυξη, η σειρά Dell Inspiron 7000 είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί άχυρο ως μέρος της συσκευασίας της. Το συγκεκριμένο υλικό συσκευασίας προέρχεται από το μέρος του φυτού που απομένει μετά τη συγκομιδή του σιταριού, το οποίο συχνά καίγεται από τους γεωργούς. Με τη χρήση συμπιεσμένου χαρτονιού που αποτελείται κατά 15% από άχυρο, η Dell βοηθά τους πελάτες να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακά τους, ενώ συμβάλλει παράλληλα στην ανάπτυξη των σχετιζόμενων βιομηχανιών, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της προς το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια