ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαθέσιμη η MSI AM1I μητρική

Η MSi παρουσίασε μια νέα μητρική που τοποθετείται στη lower end κατηγορία προϊόντων της AMD με το AM1 socket.
Φυσικά ο λόγος για την AM1I μητρική η οποία μπορεί να δεχθεί τους Kabini APUs που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την AMD και κρίνονται ικανοί για χρήση σε lower end PCs και στοχεύουν σε χρήστες και επιχειρήσεις με μικρές απαιτήσεις. Η νέα μητρική της εταιρείας έρχεται σε mini-ITX περιτύλιγμα και μπορεί να τοποθετηθεί σε αρκετά midi tower αλλά και mini-ITX κουτιά του εμπορίου, για ένα PC μικρών διαστάσεων που μπορεί να κρυφτεί εύκολα.
Παράλληλα η πρόταση της MSI είναι ιδανική για χρήση σε ένα multimedia περιβάλλον, όπου ο υπολογιστής θα βρίσκεται συνδεδεμένος σε μια τηλεόραση/οθόνη υψηλής ανάλυσης ενώ χάρη στον 8κάναλο ήχο, προσφέρει ποιοτικό και χωρίς παράσιτα ήχο. Η μητρική κατασκευάζεται με τα τελευταία Military Class Components 4 που προσφέρουν αυξημένη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής για το σύστημα. Εξοπλίζεται με δύο θύρες DDR3 όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε DIMMs μέγιστης χωρητικότητας 16GB. Επιπλέον στο PCB βρίσκουμε και μια PCIe 2.0, για την τοποθέτηση κάρτας γραφικών και υποστήριξη SATA III 6Gbps και mPCIe slot.
Επίσης, παρούσες είναι και οι τεχνολογίες της MSI, OC Genie 4 και Command Center απ' όπου μπορείτε να αυξήσετε τις επιδόσεις του συστήματος αλλά και να παρατηρείτε βασικές πληροφορίες για το σύστημά σας. Στα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας επίσης προστίθεται το Mantle API, USB 3.0 θύρες αλλά και υποστήριξη M-Flash, για να αναβαθμίσετε την έκδοση του BIOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια