ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows 8.1 Update, ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΓΙΑ Mouse/Keyboard

Ευκολότερη πρόσβαση στα αγαπημένα και key controls
Στην αρχική οθόνη βρίσκονται τώρα τα Power και Search buttons στην επάνω δεξιά πλευρά και είναι πλέον εύκολο να ανοιγοκλείσει το pc ή να γίνει γρήγορο search.
Επίσης, έχει προστεθεί η task bar που επιτρέπει να κάνετε pin τόσο desktop apps όσο και Windows Store apps, επομένως το switch μεταξύ των apps είναι ακόμη πιο εύκολο. Επομένως τα favorite apps όπως Skype, Facebook, Flipboard, Xbox Music μπορούν να «καρφιτσωθούν» στην task bar και να είναι εύκολη η πρόσβαση.
taskbar_update_570
Η έξοδος από κάθε app είναι εύκολη μέσω του close και minimize button επάνω δεξιά ενώ με δεξί κλικ πάνω σε κάθε tile, βγαίνει ένα context που σου λέει τις επιλογές που έχεις, π.χ unpin from Start, pin to the taskbar, change the tile size ή uninstall app.
right-click-update_570
Πιο εύκολο search νέων apps
Το Windows Store είναι by default στην taskbar άρα είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτό, βέβαια υπάρχει και η επιλογή του unpin για όποιον δεν το θέλει.
Αφού έχουν εγκατασταθεί τα νέα apps βγαίνει ένα μήνυμα κάτω αριστερά που ενημερώνει για το install και δείχνει που μπορείς να το βρεις.
new-apps-update_570
Το Microfoft account επιτρέπει όταν αλλάζετε κάτι στο κινητό, αυτό γίνεται και στο pc σας. Για παράδειγμα, όταν το φόντο στο κινητό από κόκκινο γίνεται κίτρινο, το ίδιο θα γίνει και στο Pc. O νέος Internet Explorer 11 έχει γίνει πιο γρήγορος και είναι επίσης συγχρονισμένος με τις άλλες συσκευές. Ενώ η Microsoft ζήτησε από τους κατασκευαστές να κατασκευάσουν low cost συσκευές όπως με μόνο 1GB RAM και 16GB χωρητικότητα έτσι ώστε να είναι οικονομικά προσιτή η χρήση του Windows 8.1 Update.

Δεν υπάρχουν σχόλια