ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Slim Barebone LGA 1150 PC από την Shuttle

Η γνωστή εταιρεία κατασκευής barebone PCs Shuttle ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα του νέου DS81 ενός LGA 1150 slim υπολογιστή.
Το συγκεκριμένο barebone χρησιμοποιεί το LGA 1150 socket και χαρακτηρίζεται από τις μικρές διαστάσεις του (43mm ύψος), ενώ μπορεί να δεχθεί τους περισσότερους Haswell επεξεργαστές της Intel, έως 45 Watt TDP. Η μητρική του συστήματος χρησιμοποιεί το H81 chipset ενώ διαθέτει δύο DisplayPort εξόδους εικόνας και μια HDMI για να προβάλλετε 4K περιεχόμενο. Ο (πιο) επαγγελματικός χαρακτήρας του εντοπίζεται στις 2x Gigabit Ethernet θύρες αλλά και των δύο σειριακών RS-232 interfaces που διαθέτει στο I/O, ενώ στο ίδιο panel υπάρχει και ο remote Power-On connector για απομακρυσμένο boot του υπολογιστή. Υποστηρίζει μνήμες DDR3 έως 16GB και μπορεί να στεγάσει έναν δίσκο 2.5" SSD/HDD με σύνδεση SATA III 6 Gbps.
Επιπρόσθετα ενσωματώνει δύο Mini-PCI Express expansion slots για επιπλέον αποθήκευση (mSATA) ή κάρτες ασύρματου δικτύου (WiFi). Στο μπροστινό panel υπάρχει ένας χρήσιμος card reader για κάρτες SD ενώ ακόμη, στο πίσω μέρος υπάρχουν 8x USB ports. Τέλος, το σύστημα πωλείται προς 179 € με την διαθεσιμότητά του να έχει ήδη ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια