ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μοναδική ποιότητα εικόνας από το BP740 3D Ultra HD Up-Scaling της LG

Το BP740 Blu-ray™ Player της LG Electronics (LG) διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, αναπαράγοντας περιεχόμενο dvd και blu- ray στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου. Ο κομψός του σχεδιασμός και οι τεχνικές προδιαγραφές του προσφέρουν το πιο υψηλό επίπεδο θέασης ταινιών και περιεχομένου, κρατώντας την απόλαυση της οικιακής ψυχαγωγίας σε υψηλό επίπεδο. Το BP740 3D Blu-ray™ Player της LG διαθέτει τεχνολογία Ultra HD Up-Scaling για την αναβάθμιση των απλών εικόνων σε ποιότητα Ultra HD, ώστε ο θεατής να απολαμβάνει 4 φορές καλύτερη ανάλυση από τη Full HD, εξασφαλίζοντας μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία 3D της LG, προσφέρει την απόλυτη 3D θέαση με μια ακόμη πιο ζωντανή και καθαρή τρισδιάστατη εικόνα χωρίς θολούρες.
 Ταυτόχρονα, το BP740 αναπαράγει ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ είναι δυνατή η λήψη του ήχου από φορητές συσκευές όπως smartphone ή tablet μέσω δικτύου, μέσω της τεχνολογίας Private Sound Mode 2.0, για να απολαμβάνει ο θεατής περιεχόμενο από ακουστικά, χωρίς να χρειάζεται να ενοχλεί τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Με μία μεγάλη γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας, ο θεατής μπορεί να απολαμβάνει περιεχόμενο από dvd ή blu-ray, αλλά και από USB, φορητές συσκευές ή εξωτερική μνήμη, στην καλύτερη HD ποιότητα με απαράμιλλη ευκρίνεια και ανώτερη ποιότητα ήχου. Χάρη στη λειτουργία Wi-Fi Direct που υποστηρίζει το BP740, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο internet μέσω του οικιακού δικτύου Wi-Fi αποκτώντας πρόσβαση σε αρχεία και εφαρμογές ή να συνδεθεί απευθείας με άλλες φορητές συσκευές, αποκτώντας πρόσβαση στο περιεχόμενό τους.
Με τη χρήση του Magic Remote, του έξυπνου και εύκολου τηλεχειριστηρίου της LG, είναι δυνατή η μεταφορά αρχείων και φωτογραφιών, αλλά και η πρόσβαση και περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω της Smart TV της LG σε ένα απλουστευμένο περιβάλλον που δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη μεγαλύτερη ευκολία στον χρήστη. Έτσι ο θεατής μπορεί να κάνει streaming μιας πληθώρας δημοφιλών προγραμμάτων κι εφαρμογών μέσω των λειτουργιών της Smart TV, απολαμβάνοντας ψυχαγωγικό περιεχόμενο υψηλού επιπέδου. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Miracast, ο χρήστης μπορεί να κάνει προβολή του περιεχομένου της φορητής συσκευής του απευθείας στην τηλεόραση, για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια