ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

nVidia GTX 880, οι πρώτες φωτογραφίες

Φωτογραφίες μιας νέας κάρτας γραφικών ήρθαν στην επιφάνεια οι οποίες λέγεται ότι απεικονίζουν την GTX 880 GPU.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο WCCFTech και δείχνουν την λεγόμενη GTX 880 GPU της nVidia η οποία αναμένεται στα τέλη του έτους ή στις αρχές του επόμενου σύμφωνα με πηγές. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι SKHynix H5GQ4H24MFR μνήμες με τη συνολική χωρητικότητα να αγγίζει τα 8GB όπως συμπεραίνουμε και από τα chip στην πίσω πλευρά του PCB. Το επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι για την τροφοδοσία της, εξοπλίζεται με 1x 8 pin καθώς και 2x 6 pinpower connectors με το TDP να κυμαίνεται χοντρικά στα 375W max.
Διακρίνεται επίσης και ο πυρήνας της κάρταςMaxwell αρχιτεκτονικής, που θα φέρει το όνομα GM2xx καθώς πολλές πηγές υποστηρίζουν πως είναι ο GM204 και άλλες πως έχουμε να κάνουμε με τον GM210.
Οι παρακάτω φωτογραφίες κρύβουν επίσης πολλά χαρακτηριστικά για την κάρτα όπως τον αριθμό των VRM ενώ υπάρχει λόγος πως κρύβεται και το ARM chip. Βέβαια το χρώμα του PCB αλλά και μερικά components επάνω του, απέχει αρκετά από την τελική μορφή που θα δούμε στα χέρια των καταναλωτών όπως με την GTX 680.

Δεν υπάρχουν σχόλια