ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα ASUS X99-E WS Workstation Μητρική

Μια ακόμη workstation μητρική ανακοινώνει η ASUS μετά την dual socket Z10PE-D8 WS.

Ο λόγος για την single socket αυτή τη φορά X99-E WS η οποία φέρει στην ονομασία της το "μαγικό" WS υποδηλώνοντας πως πρόκειται για μια workstation μητρική πλακέτα. Διαθέτει το LGA 2011-v3 socket και βασίζεται στο φρέσκο X99 Chipset της Intel. Όπως και η μεγαλύτερη αδερφή της, εξοπλίζεται με 7 θύρες PCIe για κάρτες γραφικών, PCIe SSDs αλλά και διάφορες άλλες συμβατές κάρτες επέκτασης που χρειάζονται σε ένα workstation περιβάλλον, ενώ υποστηρίζει SLI και CrossFireXconfigurations.
Η ASUS την εξοπλίζει επίσης με ποιοτικά υποσυστήματα για αποδοτικότερη χρήση του ρεύματος, χαμηλότερη θερμοκρασία και μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Διαθέτει επίσης 12K solid capacitors για πρώτη φορά σε server μητρικές με διάρκεια ζωής 1,2 εκατομμύρια ώρες! Επιπρόσθετα βρίσκουμε αρκετές τεχνολογίες που υπάρχουν και στην dual socket Z10PE-D8 WS όπως 12Gbit/s SAS, υποστήριξη για ThunderboltEX II κάρτες, M.2 x4, ASUS Q-Code Logger
Τέλος και μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για την τιμή της, μπορούμε να δούμε τα χαρακτηριστικά της στο επίσημο site, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια