ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Canon ανακοίνωσε τη νέα EOS 7D Mark II

Η Canon ανακοίνωσε την νέα ψηφιακή SLR, EOS 7D Mark II, η οποία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο με κόστος $1799 μόνο για το σώμα.
Η τιμή είναι αρκετά υψηλή ($2199, με σύστημα φακών 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM), και ενδεχομένως να περιμένατε ότι το κορυφαίο καταναλωτικό μοντέλο της εταιρείας θα διέθετε full-frame (35mm) αισθητήρα. Δεν έχει όμως. Ούτε ενσωματώνει WiFi. Παρόλα αυτά, διαθέτει αισθητήρα APS-C CMOS στα 20.2 Megapixels και έχει δύο επεξεργαστές εικόνας DIGIC 6. Η ευαισθησία ISO φτάνει τα 51.200 ενώ σε πλήρη ανάλυση υποστηρίζει 10fps continuous shooting (δίνεται η δυνατότητα για 4fps σε silent mode).

Η Canon EOS 7D Mark II διαθέτει 65 σημεία αυτόματης εστίασης, αρκετά περισσότερα από τα 19 του πρωτότυπου μοντέλου ενώ επιπλέον διαθέτει και ένα μοχλό AF για τη εναλλαγή ανάμεσα στα modes. Σύμφωνα με τη Canon, η απόδοση κατά τη λήψη video είναι παρόμοια με αυτή ενός παραδοσιακού camcorder. Ο χρήστης μπορεί να τραβήξει video ανάλυσης 1080p στα 60 fps σε MP4 ή MOV format και να το αποθηκεύσει σε κάρτες μνήμης SD ή CF ή ακόμα και να εξάγει ασυμπίεστο video με ήχο μέσω της θύρας HDMI. Όσο αφορά τστις θύρες και υποδοχές, διαθέτει είσοδο για μικρόφωνο, έξοδο για ακουστικά, θύρα USB 3.0, μια υποδοχή PC καθώς και connector για ενσύρματο χειριστήριο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η κατασκευή της περιλαμβάνει σκελετό από κράμα μαγνησίου και είναι τέσσερις φορές καλύτερα προστατευμένη, όσο αφορά στη σκόνη και στη βροχή, σε σχέση με τον προκάτοχό της. Σύμφωνα με τη Canon, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να φωτογραφήσετε στη βροχή, εφόσον χρησιμοποιείτε αδιάβροχους φακούς L. Διαθέτει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία (LP-E6N) και συνεργάζεται με παλαιότερα battery packs. Το κλείστρο "αντέχει" 200.000 λήψεις, αρκετά περισσότερες από τις 150.000 του προκάτοχού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια