ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα σειρά Gaming προϊόντων από την Sharkoon

Η Sharkoon ανακοίνωσε το νέο lineup gaming περιφερειακών της με το όνομα Shark Zone.
Η σειρά αποτελείται από αρχικά 3 νέα προϊόντα. Εστιάζει κυρίως στους gamers και φέρει ένα κίτρινο - μαύρο color schemeαλλά και την ονομασία Shark Zone. Το πρώτο προϊόν είναι το H10 Gaming Stereo Headset το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει ποιοτικό ήχο, χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως microphone mute διακόπτη, drivers 40mm, ευέλικτο μικρόφωνο. Τα ακουστικά έχουν gold plated connector.
Έπειτα έρχεται το SHARK ZONE M20 Gaming Mouse το οποίο είναι σχεδιασμένο για απαιτητικές χρήσεις. Διαθέτει διακόπτες της Omron που εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο διακόπτης των DPI ρυθμίζει την ευαισθησία έως τα 3200 DPI. Επιπρόσθετα οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το mapping των πλήκτρων μέσω του συνοδευτικού λογισμικού. Φυσικά η Sharkoon έχει προσδώσει στο Gaming Mouse της και LED κίτρινο φωτισμό ενώ η προτεινόμενη τιμή του είναι 21,99€.

Τέλος έρχεται το SHARK ZONE P40 Mouse Mat, ένα mouse pad το οποίο έχει λαστιχένια βάση και επιφάνεια για πολύ μικρή τριβή κάνοντας το παιχνίδι αλλά και την γενική χρήση του υπολογιστή αρκετά βολική. Οι διαστάσεις του είναι 355 x 255 x 2.5 mm δίνοντας αρκετό χώρο για να "κινηθείτε".

Δεν υπάρχουν σχόλια