ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ASUS ZenFone 3 Zoom έχει μπαταρία 5000mAh!

Η ASUS βρέθηκε και αυτή με τη σειρά της στην έκθεση CES και παρουσίασε δύο νέα και ενδιαφέροντα ZenFone smartphones για απαιτητικούς και... εναλλακτικούς χρήστες! Αρχικά, το ZenFone AR όπως δηλώνει το όνομά του προορίζεται για χρήση με το Google Daydream για εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα, έχοντας όλους τους απαραίτητους αισθητήρες και λογισμικό προεγκατεστημένα.
Το πιο ίσως εντυπωσιακό όμως από τα δύο είναι το Zoom, χάρη στη μεγάλη μπαταρία των 5000mAh, η οποία θα ωθήσει την αυτονομία σε νέα υψηλά επίπεδα. Έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, τεχνολογίας AMOLED και προορίζεται αυστηρά για φωτογράφους λόγω των δύο αισθητήρων των 12MP, ο ένας με φακό εύρους 25mm και ο άλλος με 59mm. Αυτά σε συνδυασμό με το software της ASUS SuperPixel μπορεί και εστιάζει αρκετά γρήγορα ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα.
Το ZenFone 3 Zoom έχει μπαταρία 5000mAh και σύμφωνα με την εταιρία μπορεί να λειτουργήσει και ως powerbank για άλλες συσκευές! Το AR από την άλλη μπορεί να μη φέρει τη φωτογραφική αίγλη του Zoom όμως εξοπλίζεται με τον SnapDragon 821, 8GB RAM και οθόνη 1440p με διαγώνιο 5.7 ίνσες, ότι πρέπει για περιβάλλον VR/AR μέσω του σχετικού headset της Google. Επιπλέον, υποστηρίζει το AR project Tango και έρχεται προεγκατεστημένο στη συσκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια