ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Cooler Master αποκάλυψε το νέο MasterBox Lite 5

Το νέο της προσιτό ATX mid-tower case, MasterBox Lite 5, αποκάλυψε η Cooler Master. Το νέο αυτό pc case είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι σε θέσει να αναδείξει τυχόν hardware με RGB φωτισμό που θα είναι τοποθετημένο στο εσωτερικό του. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο edge to edge ακρυλικό πλαϊνό και το DarkMirror μπροστινό panel του. Περισσότερα για το νέο MasterBox Lite 5 μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα του προϊόντος εδώ, αλλά και στο σχετικό δελτίο τύπου που ακολουθεί. Αϊντχόβεν, Ολλανδία - Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, αποκαλύπτει σήμερα το MasterBox Lite 5, ένα ATX mid-tower case υψηλών επιδόσεις με DarkMirror μπροστινό panel και δυνατότητες εξωτερικής παραμετροποίησης To MasterBox Lite 5 είναι η προφανής επιλογή για ένα αισθητικά καθαρό και ευρύχωρο σύστημα. Το μαύρο εσωτερικό του σε συνδυασμό με το κομψό μαύρο PSU cover θα αποτελέσουν τον καμβά που θα αναδείξει το hardware σας. Τρεις χρωματικές επιλογές για τις λεπτομέρειες της πρόσοψης βρίσκονται στην διάθεση σας, έτσι ώστε να φέρετε το MasterBox Lite 5 πιο κοντά στο αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 
Μέχρι και τέσσερις ανεμιστήρες 120mm καθώς και υποστήριξη για υδρόψυξη, εγγυώνται για το κομμάτι των επιδόσεων. Με υποστήριξη για κάρτες γραφικών μήκους μέχρι και 400mm, η επιλογή των υποσυστημάτων καθίσταται εύκολη υπόθεση. Το διάφανο ακριλικό πλαϊνό παράθυρο αναδεικνύει το hardware σας χωρίς ακαλαίσθητα πλαίσια ενώ το DarkMirror μπροστινό panel προσθέτει στην συνολική παρουσία του case. 
“Θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα μαζεμένο σε διαστάσεις case που να διασφαλίζει όμως όλα τα ουσιώδη χαρακτηριστικά. Το MasterBox Lite 5 είναι ένα συμπαγές σε διαστάσεις case που δεν θυσιάζει τίποτα από απόδοση ή αισθητικό αποτέλεσμα” αναφέρει ο case product manager, Wei Yang. Το MasterBox Lite 5 αποτελεί μια βολική λύση για ποικίλους χώρους. Τοποθετήστε το πάνω στο γραφείο, στριμώξτε το δίπλα από την βιβλιοθήκη ή κρύψτε το κάτω από το γραφείο του συναδέρφου σας. Αντίστοιχα και στο εσωτερικό του, μεγάλη έμφαση δόθηκε στην βέλτιστη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου, με σχεδιαστικές προβλέψεις τόσο για πολλαπλά layouts όσο και για φιλοξενία ενός τερατώδους build με μεγάλες κάρτες γραφικών, υδρόψυξη και πολλά SSDs. Πάντα με αυξημένες δυνατότητες παραμετροποίησης και “Make It Yours.” προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια