ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eπαγγελματικό Tecra X40 στις 14 ίντσες από την Toshiba

Η Toshiba ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό και ανθεκτικό laptop Tecra X40, το οποίο προσφέρει επιχειρησιακής κλάσης ασφάλεια, μαζί με διάφορα αξεσουάρ όπως ένα Thunderbolt 3 dock. Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές για το νέο Toshiba Tecra Χ40 ξεκινούν από τα $1329,99 ενώ για το dock Thunderbolt 3 είναι $299,99 (έχει δύο USB Typ. H Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε και διάφορους USB Type-C adapters με τιμές που ξεκινούν από τα $44,99 και φτάνουν τα $89,99. Το 14-inch Tecra X40 έχει πάχος μόλις 14 χιλιοστά και βάρος μόλις 1,25 κιλά, και έχει τις διαστάσεις που έχουν τα laptops με οθόνη 13 ιντσών του ανταγωνισμού. 
Σύμφωνα με την Toshiba, το νέο Tecra ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων περιβαλλόντων εργασίας και έτσι βασίζεται στα Windows 10 Pro και σε επεξεργαστές Intel Core 7ης γενιάς σε συνδυασμό με multi-touch οθόνη Full HD (1920 x 1080 pixels), Intel WiFi 802.11ac, SSD και μπαταρία που μπορεί να κρατήσει έως και 13 ώρες. Βεβαίως, οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για το laptop μπορούν να το προσαρμόσουν στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, αφού η Toshiba το προσφέρει σε διάφορες Build-to-Order (BTO) επιλογές. Ανάμεσα στα πλούσια χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Tecra X40 εξοπλίζεται με BIOS που έχει αναπτύξει η ίδια η Toshiba, με Face Authentication, με Fingerprint Reader, με Trusted Platform Module και BitLocker Drive Encryption, με Device Guard, Credential Guard και Intel Authenticate καθώς και με Smart Card Reader και Security Lock Slot. Φυσικά, όπως κάθε laptop της σειράς Tecra, έτσι και το X40 έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στις κακουχίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαθέτει σασί Tough Body σε συνδυασμό με διάφορα χαρακτηριστικά που απορροφούν τους κραδασμούς και τις μικρές πτώσεις ενώ κάνει χρήση και της τεχνολογίας ενίσχυσης honeycomb της Toshiba και αυξημένα επίπεδα ανθεκτικότητας. 
Το laptop ικανοποιεί τις προδιαγραφές MIL-STD-810G όσον αγορά στις θερμοκρασίες, τους κραδασμούς, την υγρασία, το ύψος, τις πτώσεις, την ηλιακή ακτινοβολία και τη σκόνη. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται δύο USB Type-C υποδοχές, μία USB 3.0, μία HDMI καθώς και microSD card slot αλλά και headphone/ mic combo θύρα 3.5mm. Όσοι θέλουν να επεκτείνουν την συνδεσιμότητα/ δικτύωση, μπορούν να επενδύσουν στο Toshiba Thunderbolt 3 Dock που διαθέτει δύο USB Type-C, τέσσερις USB 3.0, Gigabit Ethernet LAN, VGA/RGB, DisplayPort, Mini DisplayPort, δύο εξόδους HDMI και Headset jack. Να αναφέρουμε ότι υποστηρίζονται έως και τρεις οθόνες 4K ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια