ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

RavPower powerbanks των 3.350 mAh και 6.700mAh

powerbanks της Ravpower, από το canguro. Είναι δύο μοντέλα που καλύπτουν βασικές ανάγκες φόρτισης με compact μέγεθος και ποιοτική κατασκευή.
Ξεκινώντας με το Ravpower RP-PB33, πρόκειται για ένα compact powerbank με 30 μήνες extended εγγύηση καλής λειτουργίας, το οποίο, έχει χωρητικότητα 3.350mAh, έτσι μπορεί να φορτίσει το smartphone σας 1 φορά από το 0% έως το 100%, στις περισσότερες περιπτώσεις. Φτιάχτηκε με γνώμονα το μικρό μέγεθος και βάρος, είναι πρακτικά λίγο μεγαλύτερο από έναν μεγάλο αναπτήρα, οπότε μπορείτε να το έχετε κυριολεκτικά οπουδήποτε πάνω σας και να μη σας επιβαρύνει, δίνοντάς μια έξτρα ώθηση στη μπαταρία για να βγάλετε τη δύσκολη μέρα που είστε διαρκώς εκτός σπιτιού/γραφείου. Μεταλλική κατασκευή με ματ φινίρισμα σε διάφορα χρώματα, ειδικο clip για να το "πιάσετε" στη ζώνη σας, ή όπουδήποτε σας βολεύει, διαθέτει 3 LEDs σαν ένδειξη του επιπέδου φόρτισης, ενώ στο πλάι βρίσκεται η microUSB θύρα για την επαναφόρτισή του και η USB θύρα με έξοδο 2,4A. Έτσι, αν η συσκευή σας υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, θα την πετύχετε με αυτό το powerbank. στη συσκευασία θα βρείτε και ένα καλώδιο USB σε microUSB.
ravpower powerbank rp-pb33 rp-pb060 (3)ravpower powerbank rp-pb33 rp-pb060 (2)ravpower powerbank rp-pb33 rp-pb060 (5)
Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, αλλά παραμένοντας σε powerbank compact διαστάσεων, υπάρχει το RP-PB060, με χωρητικότητα 6.700mAh. Απαραίτητο σε περίπτωση που έχετε συσκευή με πολύ μεγάλη μπαταρία (4.000mAh και άνω) ή σε περίπτωση που θέλετε 2-3 φορτίσεις για τη συσκευή σας μέσω του powerbank. Το μοντέλο αυτό έχει διαφορετικό σχήμα από το προηγούμενο, με πλαστική και όχι μεταλλική κατασκευή και με μαύρο ματ φινίρισμα. Διαθέτει 4 LEDs για την ένδειξη της φόρτισης και μια έξοδο USB στα 2,4Α, ιδανική για γρήγορη φόρτιση λοιπόν. Έρχεται και αυτό με 30 μήνες extended εγγύηση από την Ravpower και αποτελεί μια καλή "μέση λύση" μεταξύ μεγέθους και χωρητικότητας. Στη συσκευασία θα βρείτε το απαραίτητο USB σε microUSB καλώδιο και ένα ωραίο pouch μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια