ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shadow of Mordor στο νέο Shadow of War

Το Middle-earth: Shadow of Mordor έλαβε το νέο "Nemesis Forge" update, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες του Shadow of Mordor να μεταφέρουν στο νέο Shadow οf War, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, τον orc captain και σύμμαχο με το υψηλότερο rank. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται να υπάρχει διαθέσιμο το Shadow of Mordor.

Ακολουθεί το σχετικό Ελληνικό δελτίο τύπου

Το Nemesis Forge είναι σύστημα που επιτρέπει στο επερχόμενο Middle-earth™: Shadow of War™ να κρατήσει τους εχθρούς αλλά και τους συμμάχους μας, από το Middle-earth™: Shadow of Mordor™

Στο πολυβραβευμένο Middle-earth™: Shadow of Mordor™ οι παίκτες δημιούργησαν αμέτρητες προσωπικές ιστορίες με τους δικούς τους εχθρούς και συμμάχους και τα δικά τους σενάρια. Η Warner Bros. μόλις ανακοίνωσε ότι οι παίκτες του πολυαναμενόμενου Middle-earth™: Shadow of War™ θα φέρουν μαζί τους τον καλύτερο τους follower από το Middle-earth™: Shadow of Mordor™. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει από τώρα να προετοιμαστείτε για την τελική σύγκρουση που θα γίνει τον Οκτώβρη που έρχεται, δημιουργώντας και βελτιώνοντας όσο γίνεται τον καλύτερό σας πολέμαρχο στο game. Δυστυχώς τίποτα καλό δεν έρχεται χωρίς κάτι κακό. Εκτός από τον πιστό σας σύμμαχο, θα σας ακολουθήσει στο νέο game και ο ισχυρότερος σας Arch Nemesis. Παίζετε Shadow of Mordor; Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σας έχει σκοτώσει 2 ή 3 ή παραπάνω φορές και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος; Καλύτερα να τον βρείτε τώρα και να τον εξολοθρεύσετε παρά να τον αφήσετε να μπει στο νέο game, να αποκτήσει δικό του φρούριο και να σας γίνει πραγματικός εφιάλτης!

Το Middle-earth™: Shadow of War™ διαδραματίζεται στην περίοδο μεταξύ του The Hobbit™ και του The Lord of the Rings™ και είναι ένα open-world action RPG που συνεχίζει την αυθεντική ιστορία της Μέσης Γης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια