ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χειριστήρια παιχνιδιών από την MSI για PC, consoles και Android

Η MSI ανακοίνωσε δύο νέα της χειριστήρια για παιχνίδια, τα Force GC20 και Force GC30. Τα νέα αυτά χειριστήρια έχουν το πλεονέκτημα της συμβατότητάς τους τόσο με Windows, όσο και με Android, αλλά και τις σύγχρονες κονσόλες της αγοράς. 
Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχός τους δεν χρειάζεται να προμηθευτεί ή να συνηθίσει διαφορετικούς τύπους χειριστηρίων για κάθε συσκευή ξεχωριστά, μιας και θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει με την πλειοψηφία των συσκευών που διαθέτει. Τα νέα χειριστήρια είναι σχεδιασμένα για χρήση κυρίως σε παιχνίδια eSports, racing, ή role playing. Και τα δύο χειριστήρια διαθέτουν D-pad 8 κατευθύνσεων, με την MSI να διαθέτει και σχετικό μεταλλικό κάλυμμα το οποίο διατηρείται στην θέση του με την βοήθεια μαγνήτη. 
Ο χρήστης μπορεί να επιλέγει το κατάλληλο κάλυμμα κάθε φορά, ανάλογα τον τύπο του παιχνιδιού που παίζει. Επιπλέον κοινά χαρακτηριστικά, είναι, ο εργονομικός σχεδιασμό των δύο χειριστηρίων, ο διπλός μηχανισμός κραδασμού, καθώς και οι λαβές από λάστιχο στις άκρες για εξασφάλιση σταθερού κρατήματος και μακράς διάρκειας άνετο παιχνίδι. Η διαφορά τους είναι ότι το μοντέλο Force GC20 υποστηρίζει μόνο ενσύρματη σύνδεση, ενώ το μοντέλο Force GC30, υποστηρίζει τόσο ενσύρματη όσο και ασύρματη σύνδεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια