ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

16 SSDs στο κουτί με το νέο ICY DOCK ToughArmor MB516SP-B

Αν έχετε κάποιο κουτί το οποίο διαθέτει δύο θέσεις για 5,25'' εξοπλισμό, τότε έχετε και την δυνατότητα να εγκαταστήσετε έως και 16 αποθηκευτικά μέσα των 2,5'', με SATA ή SAS interface, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στο κουτί αυτό. Την δυνατότητα αυτή προσφέρει το νέο προϊόν της ICY DOCK, το ToughArmor MB516SP-B, το οποίο προορίζεται για workstations, compact servers, gaming rigs, home servers και HTPCs που απαιτούν υψηλά IOPS, υψηλή χωρητικότητα και χαμηλό latency στην προσπέλαση του αποθηκευτικού χώρου. 
Το ToughArmor MB516SP-B ανήκει στην κατηγορία των storage enclosures και διαθέτει 16 θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 2,5'', με μέγιστο πάχος για κάθε ένα από αυτά τα αποθηκευτικά μέσα να είναι τα 7 χιλιοστά. Υποστηρίζονται τόσο SATA όσο και SAS αποθηκευτικά μέσα, με την τοποθέτησή τους στο ToughArmor MB516SP-B να γίνεται εύκολα χάρη στα EZ-Slide Nano trays, τα οποία είναι συμβατά και με άλλα μοντέλα ToughArmor. Διαθέτει τέσσερις θύρες Mini-SAS HD (SFF-8643) για έως και 16 αποθηκευτικά μέσα, επιτρέποντας τον έλεγχό τους από μία και μόνο RAID κάρτα, αλλά και την αποφυγή χρήσης μεγάλου αριθμού καλωδίων που θα απαιτείτο διαφορετικά, για την σύνδεση 16 αποθηκευτικών μέσων. 16 LEDs, ένα για κάθε tray, πληροφορούν για την κατάσταση του κάθε αποθηκευτικού μέσου ξεχωριστά, ενώ προαιρετικά το κάθε tray μπορεί να διαθέτει την δική του ετικέτα. Ένας ενσωματωμένος ανεμιστήρας των 80 χιλιοστών αναλαμβάνει την ψύξη των αποθηκευτικών μέσων που είναι τοποθετημένα στο ToughArmor MB516SP-B, αποτελεσματικά και αθόρυβα. 
Ο χρήστης μάλιστα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες, για ακόμα πιο αθόρυβη λειτουργία, όταν για παράδειγμα δεν είναι γεμάτες όλες οι θέσεις και άρα δεν απαιτείται επιπλέον ψύξη. Όταν όλα τα αποθηκευτικά μέσα αφαιρεθούν, ο ανεμιστήρας σταματάει αυτόματα. To ToughArmor MB516SP-B είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο υψηλής αντοχής ικανό να ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα ασφαλείας και καταλαμβάνει χώρο μόλις τόσο όσο καταλαμβάνουν δύο θέσεις των 5,25'' σε ένα PC case. Στην σχεδίασή του έχει προβλεφτεί και γείωση EMI, αλλά και σύστημα απορρόφησης κραδασμών, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στα αποθηκευτικά μέσα και κατ' επέκταση στα δεδομένα που αποθηκεύονται σε αυτά

Δεν υπάρχουν σχόλια