ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Huami Amazfit 2: Το νέο smartwatch από την Xiaomi

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Amazfit είναι γνωστή για τους απλούς και κομψούς activity trackers, ενώ βρίσκεται υπό το brand της Xiaomi. Σήμερα ανακοίνωσαν επίσημα το νέο smartwatch Amazfit Smart Sports Watch 2, με τιμή στα 150 δολάρια. Το Amazfit Smart Sports Watch 2, όπως είναι η επίσημη ονομασία, ανακοινώθηκε μαζί με το Amazfit Smart Sports Watch 2S Premium Edition. Επιπλέον, υπάρχει και το Amazefit Pace 2, το οποίο φαίνεται ότι θα έρθει στις δυτικές αγορές. Η Amazfit δεν επιλέγει το Android Wear της Google, αλλά την δική της πλατφόρμα Watch 2.0. 
Το smartwatch είναι κατασκευασμένο από polycarbonate ενισχυμένο από ίνες άνθρακα, τα bezel είναι κεραμικά, τα κουμπιά από ατσάλι και το γυαλί 2.5D κρύσταλλο ζαφειριού. Η έγχρωμη οθόνη αφής είναι 1.34 ιντσών με ανάλυση 320×320 pixels, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB και χωρητικότητα 4GB. Η μπαταρία είναι 280mAh, που αναφέρεται ότι είναι αρκετή για χρήση 5 ημερών χωρίς το GPS και 35 ώρες έντονης χρήσης.

1 σχόλιο:

  1. The huami amazfit strato 2 smartwatch is a popular product from Xiaomi. It has many useful features that are very convenient for our daily life, which can make our life more smart. More importantly, it has an affordable price. Now it is on sale at Gearvita.com. You can also buy xiaomi huami amazfit bip smartwatch on it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή