ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι πρώτες μητρικές AM4 με το B450 chipset

Για όσους θα ήθελαν μια μητρική ειδικά σχεδιασμένη για τους δεύτερης γενιάς Ryzen επεξεργαστές της AMD, αλλά δεν βρίσκουν κάτι οικονομικά προσιτό με το X470 chipset, όπως είναι γνωστό, η AMD ετοιμάζεται να ανακοινώσει το χαμηλότερου κόστους B450 chipset. Η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης του B450 φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κοντά, δεδομένου ότι αυτές τις μέρες έκαναν την εμφάνιση τους στα online καταστήματα, αρκετές νέες μητρικές που θα το χρησιμοποιούν.
 Οι νέες μητρικές έκαναν την εμφάνισή τους στην Ευρωπαϊκή αγορά. Πιο συγκεκριμένα, το geizhals.eu εμφανίζει μια λίστα εννέα μητρικών, από ASUS, ASRock και Gigabyte, με τις περισσότερες να είναι διαθέσιμες για προ παραγγελία σε τέσσερα Αυστριακά μαγαζιά. Όπως βλέπουμε στην παραπάνω λίστα, οι τιμές των επτά από αυτών ξεκινάνε λίγο πάνω από τα 90€ και πλησιάζουν έως και τα 190€, ενώ για δύο μητρικές δεν εμφανίζεται τιμή. 
Μία από αυτές είναι η ASRock B450M-HDV, η οποία αναμένεται να κοστίζει λίγο πάνω από 70€, σύμφωνα με το Anandtech, προσφέροντας έτσι μια πραγματικά οικονομική λύση σε κάποιον που θέλει να στήσει ένα νέο και οικονομικό AM4 σύστημα. Να αναφέρουμε εδώ ότι επειδή οι μητρικές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, πιθανόν δεν θα τις βρείτε στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών τους. Για να μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά τους, θα πρέπει να πατήσετε τα links στην παραπάνω λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια