ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναδιπλούμενο και gaming smartphone σύντομα

H Huawei συνεχίζει να βάζει υψηλούς στόχους για την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά smartphones και για το 2019. Τους προσεχείς 12 μήνες, σύμφωνα με το Phone Arena και άλλες πηγές, η Huawei φιλοδοξεί όχι μόνο να παρουσιάσει τα πρώτα smartphones που θα μπορούν να λειτουργούν σε δίκτυα 5G, αλλά και μια σειρά από smartphones τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα για σκοπούς gaming. 
To μέσο για να γίνει αυτό εφικτό είναι η τεχνολογία GPU Turbo της εταιρείας, μαζί με το κατάλληλο hardware που θα μπορεί να υποστηρίζει πολύ απαιτητικές εφαρμογές, όπως είναι εκείνες των παιχνιδιών. Φυσικά, σε αυτή τη φάση είναι ακόμα ασαφές το ποια θα μπορούσαν να είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου μοντέλου από τη Huawei, αλλά η εταιρεία δηλώνει με επισημότητα ότι επιφυλάσσει εκπλήξεις για το κοινό. 
Μέσα στο 2019, η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει και ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο και εκτιμάται ότι θα έρθει να ανταγωνιστεί ευθέως την αντίστοιχη πρόταση της Samsung. Οι περισσότερες πηγές τοποθετούν την παρουσίαση αυτή μέσα στον Φεβρουάριο. Παράλληλα, το ερχόμενο φθινόπωρο η Huawei αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά Mate 20, ενώ στο πρώτο μισό του 2019 ενδέχεται να εμφανιστεί το Huawei P30, το οποίο θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα ακολουθείται και από μία πιο προσιτή έκδοση Lite.

Δεν υπάρχουν σχόλια