ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

NEA εποχή με τον Πίνακα Ελέγχου των Windows 10!

Θα αφαιρέσει η Microsoft τον Πίνακα Ελέγχου από τα Windows 10; Ακριβώς αυτό υπαινίχθηκαν πολλές ιστοσελίδες το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και να τι πραγματικά συμβαίνει με τον Πίνακα Ελέγχου στα Windows 10. Σε μια νέα testing build έκδοση, η Mixxrosoft έχει αφαιρέσει την οθόνη του συστήματος από τον Πίνακα Ελέγχου. Η αλλαγή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην  Insider Preview build 20161, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της την 1η Ιουλίου. Θα εμφανιστεί σχεδόν σίγουρα στις stable εκδόσεις των Windows 10 τον Νοέμβριο του 2020 ή τον Μάιο του 2021.
Η σελίδα About (Settings – System- About) που τη βρίσκεις στο Settings app παρέχει όλες τις ίδιες πληροφορίες. Υπάρχει ένα νέο copy button που σου επιτρέπει να αντιγράφεις τις πληροφορίες της συσκευής στο clipboard για εύκολο copy paste. Η σελίδα System είναι ένα πολύ ορατό μέρος του κλασσικού Πίνακα Ελέγχου, αλλά η έλλειψή της δεν θα σε επηρεάσει σημαντικά. Όλες οι πληροφορίες της μπορούν να βρεθούν στην αντίστοιχη σελίδα του Settings app.
Ναι, η σελίδα System πολύ πιθανόν αφαιρείται. Ωστόσο δεν αποτελεί όλο τον Πίνακα Ελέγχου, όπως ανέφεραν λανθασμένα κάποιες ιστοσελίδες. Εξάλλου, είναι αστείο να θεωρεί κανείς ότι το control panel θα αφαιρεθεί σύντομα.
Εξοπλίζεται με πλήθος χρήσιμων settings, τα οποία δεν μπορείς να βρεις στο Settings app. Ακόμη και διεργασίες που έχουν οθόνες στο Settings app, όπως η παραμετροποίηση της οθόνης σου, διαθέτουν links που σε πηγαίνουν στον Πίνακα Ελέγχου για πιο προηγμένες ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια