ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Kingston Technology HyperX red τα σπάει..


Η Kingston Technology Europe Ltd. ανακοίνωσε την προσθήκη της μνήμης Kingston HyperX red στη βασική σειρά προϊόντων υψηλής επίδοσης HyperX blu. Οι ψύκτρες σε έντονο κόκκινο χρώμα βοηθούν στη μείωση της θερμότητας ώστε να διατηρείται η βέλτιστη λειτουργία του συστήματος.

Η HyperX red σχεδιάστηκε για νέους gamers, κατασκευαστές συστημάτων και καταναλωτές που ψάχνουν για μοντέρνες, υψηλής επίδοσης λύσεις αναβάθμισης σε λογικές τιμές. Η HyperX red είναι συμβατή με Intel XMP και διατίθεται σε kits των 4GB και 8GB (μέχρι 16GB) καθώς και μεμονωμένα στα 1600MHz και 1333MHz, στα 1.65v και 1.5v. Ο εύκολος τρόπος εγκατάστασης σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της HyperX, κάνουν τις νέες μνήμες ιδανικές για gamers και καταναλωτές που αναζητούν υψηλότερη Επίδοση με υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη χωρητικότητα.

«Η HyperX red είχε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε πρόσφατα ως προϊόν σε περιορισμένη έκδοση,» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. Αποφασίσαμε να την κάνουμε μόνιμο μέλος της οικογένειας HyperX λόγω της μεγάλης ζήτησης. Το έντονο χρώμα της, οι υψηλές ταχύτητες και η εξαιρετική σχέση τιμής –επίδοσης την κάνει ιδανική για κάθε σύστημα, ειδικά γι’ αυτά που διαθέτουν motherboards σε κόκκινο, γκρι ή μαύρο χρώμα.» Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7. 

Δεν υπάρχουν σχόλια