ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mi-One S με προκλητική τιμή και επιδόσεις

Ίσως να μας φάνηκε ιδιαίτερα εντυπωσιακός ο αριθμός πωλήσεων των 200.000 τεμαχίων του Xiaomi Mi-One S, το οποίο πραγματικά ξεπούλησε σε μόλις 30 λεπτά, ωστόσο, η εταιρία γράφει πως κατόρθωσε να διαθέσει μια νέα παρτίδα 300.000 τηλεφώνων στην αγορά και να σημειώσει «sold-out» σε μόλις 4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα.
Αυτό το νέο προσωπικό ρεκόρ που πέτυχε η κινεζική εταιρία, οφείλεται στο ότι προωθεί στο εμπόριο τηλέφωνα συγκεντρωμένα σε παρτίδες, οπότε μετά από περιόδους αδράνειας είναι λογικό το να υπάρχουν τέτοια «ξεσπάσματα» πωλήσεων και ζήτησης. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι κάτι εξίσου θετικό για τον συγκεκριμένο κατασκευαστή που δεν έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο ούτε την φήμη άλλων.
 Το Mi-One S είναι μια αναβαθμισμένη και πλήρως ανανεωμένη έκδοση του πρώτου τηλεφώνου της Xiaomi με υπερχρονισμό του Snapdragon S4 και με τιμολόγηση στα 190 ευρώ, οπότε γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό στους καταναλωτές της Κίνας, ενώ δεν κρύβεται η επιθυμία της εταιρίας να επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα και σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια