ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο γιγαντιαία ρομπότ Ιαπωνίας - Ηνωμένων Πολιτειών, στο "ρινγκ"

Από ότι φαίνεται, θα έχουμε ματς…Transformers-style. Η Ιαπωνική εταιρεία Suidobashi Heavy Industries δέχτηκε την πρόκληση της MegaBots Inc. για την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στον κόσμο ανάμεσα σε γιγαντιαία ρομπότ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, η εταιρεία MegaBots έδωσε στην διασημότητα ένα video στο οποίο μπορούμε να δούμε το γιγαντιαίο ρομπότ της εταιρείας και το οποίο συμπεριλάμβανε μία πρόσκληση-πρόκληση, για την διεξαγωγή ενός αγώνα ανάμεσα στο δικό της human-piloted ρομπότ και εκείνο της Suidobashi Heavy Industries.

Φυσικά, ο CEO και founder της Ιαπωνικής εταιρείας, Kogoro Kurata, αποδέχτηκε την πρόκληση λέγοντας ότι τα γιγαντιαία ρομπότ αποτελούν μέρος της Ιαπωνικής κουλτούρας και πως θα παλέψουν αλλά με συγκεκριμένους όρους. Έτσι, θέλει να προστεθεί “melee combat” στον αγώνα. Ένας αγώνας με μεγάλα όπλα, θα είχε πολύ ενδιαφέρον, λέει ο Kurata και θα ήταν τόσο “Super American” αλλά ενδεχομένως να μην ήταν ασφαλής.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ο αγώνας μποξ –αν μπορούμε να τον πούμε έτσι, αφού θα πραγματοποιηθεί μόνο με γροθιές- ανάμεσα στα δύο γιγαντιαία ρομπότ δεν θα γίνει άμεσα, αφού η MegaBots θα χρειαστεί περίπου ένα χρόνο για να πραγματοποιήσει αλλαγές στο μοντέλο Mark II της εταιρείας ώστε να το προετοιμάσει για την μάχη, ενώ με την επιπλέον απαίτηση της Suidobashi, ενδεχομένως να χρειαστεί ακόμα περισσότερος χρόνος. Το αγώνα, θα διοργανώσει μετά από πρόταση της Suidobashi, η MegaBots.

Δεν υπάρχουν σχόλια