ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Microsoft ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία των Windows 10


Η Microsoft ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία των Windows 10 με μια σειρά video με τους "10 λόγους για να κάνετε αναβάθμιση".
Μείνανε δέκα ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού και ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση το τμήμα marketing και να αρχίζει να προωθεί το νέο λειτουργικό και το νέο brand name στο κοινό. Σε μια προσπάθεια να πείσει τους καταναλωτές να αναβαθμίσουν, η εταιρία κυκλοφόρησε το πρώτο video της σειράς, που δίνει έμφαση στους 10 λόγους για τους οποίος κάποιος θα έπρεπε να εγκαταστήσει τα Windows 10.

Για τη Microsoft αυτή είναι η αρχή της αντίστροφης μέτρησης και είμαστε 10 ημέρες μακριά από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Το πρώτο video έχει τίτλο "It's Familiar", και το θέμα αυτού του video είναι ότι το νέο λειτουργικό σύστημα είναι ήδη οικείο, αντίθετα τα παράπονα για τα Windows 8 και το Start Button που αφαιρέθηκε όταν αυτά κυκλοφόρησαν το 2012. Έτσι η Microsoft πλασάρει τα νέα Windows 10 σαν τον συνδυασμό των καλύτερων στοιχείων των Windows 7 και 8.



Δεν υπάρχουν σχόλια