ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Cisco εξαγόρασε την εταιρεία online ασφάλειας OpenDNS έναντι $635 εκατομμυρίων

Η OpenDNS προσφέρει μία δημοφιλή, δωρεάν εναλλακτική υπηρεσία DNS μαζί με διάφορες άλλες επιχειρησιακής κλάσης λύσεις στον τομέα της ασφάλειας.
Σύμφωνα με την Cisco, η εξαγορά θα επεκτείνει τις ικανότητες της να παρέχει στους πελάτες της βελτιωμένη ορατότητα και προστασία απέναντι σε σύγχρονες απειλές κυρίως σε σημεία εισόδου στο δίκτυο που ενδεχομένως δεν παρακολουθούνται ή είναι δυνητικά ανασφαλή και θα αναπτύξει και θα ενσωματώσει τις τεχνολογίες της εταιρείας στην αμυντική αρχιτεκτονική της.

Επιπλέον, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της, υπηρεσίες από μία εταιρεία SaaS (Software as a Service) για να προσφέρει ασφάλεια σε χρήστες και εργαζομένους εταιρειών που έχουν μαζί τους σπουδαία επιχειρησιακά δεδομένα σε φορητούς υπολογιστές και mobile συσκευές και κινούνται διαρκώς ή ταξιδεύουν συχνά.

Ο CEO της OpenDNS, καθυσύχασε τους πελάτες της εταιρείας, ότι η υπηρεσία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, όπως λειτουργεί σήμερα και πως η Cisco έχει συμφωνήσει στο υπάρχον πλαίσιο “ότι το επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους χρήστες είναι προτεραιότητα”. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2016, και η ομάδα της OpenDNS θα ενσωματωθεί στο Cisco Security Business Group.

 Site: The Next Web

Δεν υπάρχουν σχόλια