ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Pornhub δημιουργεί ξεχωριστό τμήμα στην ιστοσελίδα του για VR porn

Το Pornhub συνεργάζεται με το BaDoinkVR για να προσφέρει VR περιεχόμενο στους επισκέπτες του, οι οποίοι ανέρχονται στα 60 εκατομμύρια ημερησίως, έρχοντας να επιβεβαιώσει τη στενή σχέση της εικονικής πραγματικότητας με την πορνογραφική βιομηχανία.

Σύμφωνα με δήλωση του Corey Price, αντιπροέδρου του Pornhub, η εικονική πραγματικότητα αποτελεί την επόμενη φάση στη συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία του πορνό και θα προσφέρει στους χρήστες μια νέα εμπειρία, εντελώς διαφορετική από ότι έχουν δει μέχρι τώρα. Συμπλήρωσε επίσης ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν πλέον, όχι μόνο να βλέπουν βίντεο, αλλά και να "πρωταγωνιστούν" στο περιεχόμενο που παρακολουθούν.
Το Pornhub λοιπόν, προσφέρει δωρεάν σκηνές εικονικής πραγματικότητας 180 και 360 μοιρών στην ιστοσελίδα του. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας συσκευές όπως το Oculus Rift, το Samsung Gear VR και το Google Cardboard. Επιπλέον, το Pornhub χαρίζει 10.000 Google Cardboards στους χρήστες, για να γιορτάσει το γεγονός.
Το BaDoinkVR είναι μια από τις εταιρείες που παράγουν VR περιεχόμενο για ενηλίκους. Και το γεγονός ότι μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες πορνό δημιουργεί ξεχωριστό τμήμα για VR περιεχόμενο, αποτελεί απόδειξη ότι η πορνογραφική βιομηχανία ποντάρει αρκετά στην εικονική πραγματικότητα.


 Site: TheVerge

Δεν υπάρχουν σχόλια