ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Από τον Μορσικό Τηλέγραφο στο... Κόκκινο Τηλέφωνο», στο Athens Science Festival

«Από τον Μορσικό Τηλέγραφο στο... Κόκκινο Τηλέφωνο», στο Athens Science FestivalΤο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ συμμετέχει με τη στήριξη της COSMOTE, στο Athens Science Festival που διεξάγεται ήδη από τις 5 έως τις 10 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το Μουσείο εκθέτει επιλεγμένες τηλεπικοινωνιακές συσκευές για να αναδείξει τις τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις, από τον Μορσικό τηλέγραφο στο... Kόκκινο τηλέφωνο. 

  • Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινές από 09:00-14:00 και το Σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00, στο χώρο του Innovathens στον 1ο όροφο. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν τεχνολογικά εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά 8-12 ετών: «Συνδεόμαστε… Επικοινωνούμε… Εξελισσόμαστε», όπου τα παιδιά θα συνδέσουν τηλεφωνικές συσκευές με καλώδια, μπαταρίες, αντιστάσεις και λαμπτήρες και θα επικοινωνούν μεταξύ τους.
Το COSMOTE One, «το πρωτοποριακό σχήμα που κάνει σταθερή και κινητή επικοινωνία ένα», στηρίζει επίσης την ομιλία με θέμα «Τηλεπικοινωνίες, όλα σε ένα και ο θρίαμβος της σύγκλισης», το Σάββατο 9 Απριλίου (19:00-21:00). Στην ομιλία θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν αυτή τη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών και την πρακτική της σύγκλισης των τεχνολογιών, στην καθημερινότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια