ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mushkin Stealth και Redline Series 2800MHz DDR3 kits

Η Mushkin προσθέτει δύο ακόμα RAM kits στην ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων Stealth και Redline που προσφέρουν αυξημένες επιδόσεις με προσιτό κόστος και προσεγμένη εμφάνιση. Στις Stealth series, το πράσινο Logo της Mushkin δεσπόζει στο matte black heatspreader που καλύπτει τα DDR3 RAM chips τα οποία λειτουργούν στα 2,800MHz με τάση τα 1,65 volts ενώ αντίθετα οι Redline, κάνουν χρήση ενός ψηλού κόκκινου Sink το οποίο θα επωφεληθεί από τον αέρα που δημιουργείται από την ψύχτρα του CPU socket. Τα χαρακτηριστικά, είναι κοινά και για τις δύο οικογένειες RAM με τις διαθέσιμες χωρητικότητες ξεκινούν από τα 4GB και φτάνουν έως τα 16GB με τα timings τους να ανέρχονται σε: 12-14-14-35.
 Ο Nicolas Villalobos, Διευθυντής του Global Marketing της Mushkin δήλωσε: "Λαμβάνουμε μέρος στο μεγάλο "κύμα" της συνεχούς βελτίωσης των υποσυστημάτων το οποίο βοηθά το απρόσκοπτο overclocking και κατ' επέκταση τις υψηλές επιδόσεις. Οι νέες Stealth και Redline σειρές μνημών κρίνονται ιδανικές για τους Gamers αλλά και τους επαγγελματίες. Θέλουμε να δώσουμε στους χρήστες απεριόριστη υπολογιστική ισχύ."
 Η διαθεσιμότητα των μνημών θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αμερική σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή, ενώ η παγκόσμια διάθεση θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες, στο επίσημο site της Mushkin.

Δεν υπάρχουν σχόλια