ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toshiba Qosmio PX30t - ένας όλα σε ένα κόμβος ψυχαγωγίας

Ο νέος υπολογιστής Qosmio PX30t της Toshiba συνδυάζει λειτουργίες υπολογιστή, τηλεόραση και παιχνίδια σε ένα κομψό κόμβο ψυχαγωγίας.Λαμβάνοντας υπόψη  την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για ένα υπολογιστή με λεπτή οθόνη που να λειτουργεί ως ολοκληρωμένος κόμβος ψυχαγωγίας, η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε τον υπολογιστή Qosmio PX30t. 
Ο Qosmio PX30t είναι ο τελευταίος υπολογιστής της Toshiba που συνδυάζει όλες τις λειτουργίες σε ένα υπολογιστή, προσφέροντας τηλεόραση και λειτουργίες κεντρικής αποθήκευσης δεδομένων. Αυτός ο ολοκληρωμένος κόμβος ψυχαγωγίας είναι μια υπερβολικά κομψή και λεπτή 58.4cm (23") LED τηλεόραση. 
Προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες και διαθέτει τις κατάλληλες τεχνολογίες για ψυχαγωγία Full HD, τηλεόραση, παιχνίδια και λειτουργίες υπολογιστή, όλα σε μια συσκευή. Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου Qosmio PX30t θα αρχίσουν το τρίτο τρίμηνο του 2013.
Μια εντυπωσιακή στερεοφωνική εμπειρία
«Αισθανόμαστε περήφανοι που προσθέτουμε στο  portfolio μας ένα νέο υπολογιστή «όλα σε ένα», ο οποίος  είναι μια πολυμορφική συσκευή ψυχαγωγίας», δήλωσε ο κ. Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services. 
«Έχει την άνεση που προσφέρει ένας υπερβολικά λεπτός υπολογιστής, μια λεπτή οθόνη τηλεόρασης HD, ολοκληρωμένες λειτουργίες πολυμέσων και ένα κεντρικό δίκτυο αποθήκευσης δεδομένων. Με χωρητικότητα σκληρού δίσκου ως 3TB, ο υπολογιστής προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης εκτενούς βιβλιοθήκης ταινιών, φωτογραφιών, μουσικής, παιχνιδιών και πολλών άλλων. 
Και οποιοσδήποτε στο σπίτι μπορεί να έχει με ευκολία πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο πατώντας απλά την μεγάλη οθόνη». Ο υπολογιστής Qosmio PX30t μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση ως δεύτερη οθόνη τηλεόρασης του σπιτιού. Προσφέρει έναν ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης, γρήγορους χρόνους ανταπόκρισης που μειώνουν τις ορατές κηλίδες που δημιουργούνται κατά την παρακολούθηση ταχέως κινούμενων εικόνων και μια ευρεία οθόνη Full HD διαστάσεων 58.4 cm (23”) με οπίσθιο φωτισμό LED. 
Η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή χάρη στα τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία harman kardon® που διαθέτουν ένα ξεχωριστό output (5W+5W) x2 =20W, συντονισμένο με DTS Studio Sound™ - που αποδίδει εντυπωσιακό surround ήχο, έντονα μπάσα, έξυπνη ρύθμιση έντασης και ενίσχυση του διαλόγου. Με το Qosmio PX30t ως κέντρο πολυμέσων οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και τηλεοπτικά κονσέρτα στο μέγιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια