ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαθέσιμο το PCI Express SSD της ASUS, RAIDR Express!

Η ASUS ανακοίνωσε το RAIDR Express, το πρώτο PCI Express-based SSD στον κόσμο με το χαρακτηριστικό DuoMode που του επιτρέπει να λειτουργεί τόσο με standard BIOS όσο και με σύγχρονο UEFI BIOS. Το νέο solid state drive της ASUS που ανήκει στην σειρά προϊόντων της εταιρείας R.O.G. (Republic Of Gamers) απευθύνεται σε ιδιαίτερα απαιτητικούς χρήστες και απαιτητικούς gamers που επιθυμούν υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και μηδενική υστέρηση. Με 240GB χωρητικότητα και υποστηριζόμενες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 830MB/s και 810MB/s αντίστοιχα, και με εξαιρετικής ποιότητας λογισμικό να το συνοδεύει, αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση στην αγορά για τους απαιτητικούς χρήστες.
Η εμφάνιση, παραπέμπει στα γνωστά χρώματα των προϊόντων της σειράς ROG, και έτσι έχουμε την γνωστή κόκκινη-μαύρη διχρωμία, ενώ είναι εξοπλισμένο με μεταλλική ασπίδα και στις δύο πλευρές που χρησιμεύει τόσο στην αισθητική όσο και στην ταχύτερη απαγωγή της θερμότητας. Όσο αφορά στο MTBF (Mean-Time Between Failures) αγγίζει τις 620.000 ώρες.
Όσο αφορά στο χαρακτηριστικό DualMode, διαθέτει δύο BIOS chips, που το ένα διαθέτει ένα κλασσικού τύπου, legacy BIOS, και το άλλο ένα σύγχρονο UEFI BIOS. Χάρη σε ένα ενσωματωμένο διακόπτη, ο χρήστης μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ των δύο BIOSes, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο συμβατότητας, με τα παλαιότερα ή τα νεώτερα PCs.
Είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίας τεχνολογίας dual-Sandforce ελεγκτή της LSI και με 19nm MLC NAND flash μνήμη κατασκευασμένη από την Toshiba, που επιτρέπουν στο solid state drive της ASUS, να έχει απόδοση 4K random read/ write που αγγίζει τις 100.000 IOPs! Μαζί με το RAIDR Express SSD, η ASUS προσφέρει και την εφαρμογή RAMDisk, που επιτρέπει στον χρήστη να μετατρέψει το 80% της μνήμης του συστήματος σε ένα ταχύτατο drive, που επιταχύνει το loading των εφαρμογών και των παιχνιδιών τους. Μετρήσεις της ASUS, έδειξαν ότι έχουμε να κάνουμε με ταχύτητα 12000MB/s!

Δεν υπάρχουν σχόλια