ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα σειρά οθονών IPS 21:9 UltraWide από την LG

Η LG Electronics παρουσίασε τις καινούργιες οθόνες 29EA7329EB73 και 29MA73. Πρόκειται για μία νέα ολοκληρωμένη σειρά οθονών IPS 21:9 UltraWideΗ νέα, 21:9 UltraWide σειρά προσφέρει πλέον στον καταναλωτή επιλογές που του επιτρέπουν να πραγματοποιεί εύκολα πολλές ταυτόχρονες εργασίες (multitasking), ενώ τον βοηθούν να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο τα παιχνίδια ή άλλες εφαρμογές ψυχαγωγίας.
"Πριν από ένα χρόνο περίπου η LG παρουσίασε την πρώτη οθόνη στον κόσμο με αναλογία διαστάσεων 21:9. Από τότε μέχρι σήμερα, το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη νέα αυτή κατηγορία monitor καταγράφει τεράστια αύξηση" δηλώνει ο κ. Hyoung-sei Park, Επικεφαλής του τμήματος IT business, LG Electronics. "Tο IPS 21:9 UltraWide All-In-One PC θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την ηγετική θέση της LG στη σχετικά νέα και αναπτυσσόμενη κατηγορία των προϊόντων UltraWide". Tο μοντέλο 29MA73 έρχεται εξοπλισμένο όχι μόνο με δέκτη TV αλλά και με τη λειτουργία Extra View, η οποία αφήνει ένα μέρος της οθόνης να χρησιμοποιείται για πρόσβαση σε σελίδες με πληροφορίες για το τηλεοπτικό πρόγραμμα ή άλλες εφαρμογές, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία IPTV. Επιπλέον, το νέο μοντέλο 29EB73 συνοδεύεται από μια εργονομική βάση, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί στο κατάλληλο ύψος, ώστε να μειώνεται η καταπόνηση από ενδεχόμενη ακατάλληλη στάση του σώματος του χρήστη.
Καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη, τα εξαιρετικά αυτά monitors αξιοποιούν τις λειτουργίες 4-Screen Split και Dual Link-up, ώστε να κάνουν ακόμη πιο εύκολη την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών και το multitasking. Οι προηγμένες αυτές συσκευές είναι, επίσης, ιδανικές για τους gamers και τους φανατικούς των κινηματογραφικών ταινιών, αφού η αναλογία 21:9 καθιστά την εμπειρία θέασης ακόμη πιο συναρπαστική.
Η σειρά IPS 21:9 UltraWide είναι συμβατή με Mac, ενώ χάρη στις θύρες Mobile High-Definition Link (MHL), HDMI και Display Port, μετατρέπει το PC σ’ ένα ολοκληρωμένο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας, το οποίο μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο από μια σειρά διαφορετικών συσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια