ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέοι φορητοί Toshiba Satellite και Satellite Pro NB10

Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει τους νέους φορητούς Satellite και Satellite Pro NB10– πλούσιους σε χαρακτηριστικά χωρίς συμβιβασμούς στη φορητότητα. Αυτοί οι ελαφριοί και συμπαγείς φορητοί είναι εύκολοι στη χρήση, διαχείριση και ασφάλεια. Με πλήρη λειτουργία Windows 8, που περιλαμβάνει και επιλογή touch, τα δύο πολυεπίπεδα laptop δίνουν προστιθέμενη αξία – είτε ως cost-effective φορητοί είτε ως οικονομική IT λύση για τα σχολεία.
« Αυτοί οι ευρηματικοί φορητοί δίνουν μια νέα διάσταση σε όσα μπορεί να προσφέρει ένα μικρό,ultra-mobile και οικονομικό PC» τονίζει ο κ. Βασίλης Σύκαλος Country Manager τηςToshibaGreece and CyprusDigital Products & Services. «Ο Satellite NB10 έχει όλη τη λειτουργικότητα που απαιτείται για την κατανάλωση και δημιουργία περιεχομένου  όπως ανώτερης ποιότητας στερεοφωνικά ηχεία ή χρήση πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους. Ο  Satellite Pro NB10 είναι μια ευέλικτη συσκευή μάθησης, με λειτουργίες και θύρες που τον καθιστούν ιδανικό για της ανάγκες της διδασκαλίας Πληροφορικής στα σχολεία. Είτε πρόκειται για το γονιό που αγοράζει για το παιδί του, έναν δάσκαλο που το χρησιμοποιεί με τους μαθητές του, μια μικρή επαγγελματική λύση ή μια συμπληρωματική συσκευή, και τα δύο μοντέλα αποτελούν άριστες επιλογές  value for money από ένα brand που μπορούν να εμπιστευτούν»
Έξυπνος, cost-effective φορητός σύντροφος
Οι Satellite και Satellite Pro NB10, που διατίθενται σε οικονομική τιμή, διαθέτουν όμορφηεμφάνιση και κυκλοφορούν σε ασημένιο και μαύρο χρώμα αντίστοιχα, ενώ είναι ελαφριοί σε βάρος, άρα οι ιδανικές συσκευές για διασκέδαση εν κινήσει ή εργασία μέσα στην τάξη. Η 29.5cm (11.6”) οθόνη με  HD ανάλυση σημαίνει ότι  το περιεχόμενο της οθόνης είναι ξεκάθαρο μέχρι την τελική λεπτομέρεια – ενώ το πλήρους μεγέθους keyboard κάνει την πληκτρολόγηση εύκολη και αποτελεσματική, για άνεση στη δουλειά  και την εισαγωγή δεδομένων. Ζυγίζοντας 1.3kg για πλήρη φορητότητα, και τα δύο μοντέλα είναι εύκολα στη μεταφορά και στη χρήση οπουδήποτε.
Πλούσιοι σε χαρακτηριστικά και ενισχυμένη αξία
Με  Windows 8 και τη δυνατότητα touchscreen, οι χρήστες έχουν όσα χρειάζονται για γρήγορη και άνετη επαγγελματική χρήση ή ψυχαγωγία στο σπίτι, στην τάξη ή εν κινήσει. ΟιSatellite και Satellite Pro NB10 είναι ιδανικοί για μικρότερα δάχτυλα, τα παιδιά μπορούν να κάνουν tap, να πληκτρολογήσουν και να περιηγηθούν στην οθόνη αφής  με άνετο τρόπο. Διατίθενται με τους πιο εξελιγμένους IntelCeleron ή Pentiumεπεξεργαστές, και κάνουν πραγματικότητα τη μέγιστη απόδοση σε καθημερινές εργασίες με ευκολία.
Οι χρήστες μπορούν να έχουν μια συνολικά καλύτερη απόδοση με μνήμη 4GB και άφθονη χωρητικότητα για τα  αγαπημένα τους Μέσα και έγγραφα, με ενσωματωμένη  500GB HDD.
Ενισχυμένη Συνδεσιμότητα
Παρά την απέριττη φόρμα τους, οι Satellite NB10 και Satellite Pro NB10 διαθέτουν μια ευρεία γκάμα θυρών πλήρους μεγέθους ώστε να μη χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερα καλώδια ή adapters. Θύρες VGA και HDMI επιτρέπουν τη σύνδεση με εξωτερικές οθόνες και προτζέκτορες,  κάνοντας εύκολη τη σύνδεση σε TV ή μεγαλύτερη οθόνη – χρήσιμο χαρακτηριστικό για να μοιραστεί κανείς περιεχόμενο ή να διδάξει μια ομάδα μαθητών. Τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε άλλες συσκευές μέσω των πολλαπλών USB θυρών που περιλαμβάνουν ένα USB 3.0 port. Η δυνατότητα Wi-Fia/g/b/n διασφαλίζει μεγάλες ταχύτητες, κάνοντας πιο γρήγορο το web browsing και τα downloads αρχείων. Εναλλακτικά η σύνδεση σε δίκτυο είναι εύκολη μέσω της θύρας LAN  – και με SD card slot οι χρήστες μπορούν να ενισχύσουν τον αποθηκευτικό χώρο.
Εύκολοι σε χρήση, διαχείριση και ασφάλεια
Τα συγκεκριμένα laptop είναι υψηλής προστασίας και φιλικά στη χρήση. Οι HDD, RAM και Wi-Fi λειτουργίες είναι άμεσα προσβάσιμες για εύκολη διαχείριση ενώ το  EFI BIOS setting layout σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή. Το  Kensingtonlock ελαττώνει την πιθανότητα κλοπής, ενώ η διάρκεια μπαταρίας φτάνει τις 4 ώρες. Με όλα τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τους χρήστες να έχουν πάντα μαζί τους  έναν SatelliteNB10 και Satellite Pro NB10.

Δεν υπάρχουν σχόλια