ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεάν το AC Syndicate με επιλεγμένες ASRock 100 Series μητρικές

Η ηγέτιδα εταιρία κατασκευής μητρικών ASRock προσφέρει περιορισμένο αριθμό κωδικών για το παιχνίδι Assassin’s Creed Syndicate με την αγορά επιλεγμένων μητρικών ASRock Intel® 100 series.

Οι κωδικοί για το Assassin’s Creed Syndicate θα γίνουν διαθέσιμοι από το ASRock APP Shop ξεκινώντας από τις 19 Νοεμβρίου. Οι αγοραστές συγκεκριμένων μητρικών σε επιλεγμένες περιοχές της Β. Αμερικής, Ευρώπης θα λάβουν έναν ΔΩΡΕΑΝ κωδικό από το παιχνίδι Assassin’s Creed Syndicate αξίας US $59.99!
Στο πιο πρόσφατο μέρος της σειράς Assassin’s Creed, το Assassin’s Creed Syndicate, παίζετε ως ο Jacob Frye, ένας δολοφόνος που γεννήθηκε και μεγάλωσε με σκοπό να καταλάβει τον υπόκοσμο των εγκληματιών του Λονδίνου στη διάρκεια της Βιομηχανικής Επανάστασης. Ανάμεσα σε συνεχείς συγκρούσεις μεταξύ των νέων Βασιλιάδων της βιομηχανίας και της εργατικής τάξης που εκμεταλλεύονται για την αξία τους, ο Jacob θα ανεγερθεί από τις σκιές όσο ανεβαίνει στην κλίμακα των εγκληματιών του υποκόσμου, ως ο αρχηγός μιας εκ των πιο περιβόητων συμμοριών της πόλης.

Το ASRock APP Shop είναι ένα εργαλείο όλα-σε-ένα που έχει σχεδιαστεί για την αναβάθμιση του συστήματος και το κατέβασμα εφαρμογών. Ενσωματώνει πληθώρα εφαρμογών και εργαλείων υποστήριξης. Το ASRock APP Shop προσφέρει τα τελευταία BIOS Updates και αναβαθμίσεις λογισμικού στους χρήστες του. Μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε το σύστημά σας και να το διατηρήσετε ενημερωμένο με το ASRock APP Shop. Τι άλλο υπάρχει; Το ASRock APP Shop εμπλουτίζεται με μερικά δημοφιλή παιχνίδια, κάνοντας πιο εύκολη την είσοδο των gamers στον κόσμο του gaming. Μπορείτε επίσης να λάβετε αποκλειστικά bonus, in-game αντικείμενα για να ζήσετε μια premium gaming εμπειρία στο ASRock APP Shop!!

Η προσφορά του Assassin’s Creed Syndicate είναι διαθέσιμη με την αγορά συγκεκριμένων μητρικών bundle κατά τη διάρκεια της περιόδου από τις 14 Νοεμβρίου 2015 AM 00:00 έως τις 4 Ιανουαρίου του 2016 ώρα PM 11:59 (UTC+8) σε επιλεγμένες περιοχές της Β. Αμερικής και της Ευρώπης και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ελάτε και πάρτε τον ΔΩΡΕΑΝ κωδικό για το παιχνίδι τώρα!!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη προσφορά Assassin’s Creed Syndicate, παρακαλούμε επισκεφθείτε το:
ASRock FREE ASSASSIN'S CREED SYNDICATE 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Assassin’s Creed Syndicate, παρακαλούμε επισκεφθείτε το:
Assassin's Creed?|Home|Official GB Site |Ubisoft
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ASRock APP Shop
ASRock Live Update & App Shop



Δωρεάν το AC Syndicate με επιλεγμένες ASRock 100 Series μητρικές

Δεν υπάρχουν σχόλια