ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν είναι πια διαθέσιμη η ενημέρωση Νοεμβρίου των Windows 10 μέσω του MCT


Τα πράγματα περιπλέχτηκαν όταν σήμερα η Microsoft χωρίς καμία προειδοποίηση ή εξήγηση σταμάτησε να διαθέτει την ενημέρωση Νοεμβρίου των Windows 10 μέσω του Media Creation Tool (MCT), η οποία είχε διατεθεί εδώ και μία εβδομάδα.
Ως αποτέλεσμα, το MCT, το οποίο επέτρεπε στους χρήστες να κατεβάσουν το ενημερωμένο αρχείο εγκατάστασης των Windows 10 (ISO), την έκδοση δηλαδή 1511/Build 10586, ξαφνικά ξεκίνησε να χρησιμοποιεί την αρχική έκδοση των Windows 10, την έκδοση 10240 η οποία είχε κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με τις νέες σημειώσεις της Microsoft για το εργαλείο MCT "αυτές οι μεταφορτώσεις δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενημερώσουν PC που έχουν τα Windows 10 με την ενημέρωση Νοεμβρίου (1511)"

windows 10 november update download pulled

Παραδόξως μέχρι τώρα η ίδια η Microsoft πρότεινε στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο αυτό για να ενημερώσουν τα Windows 10. Η Microsoft σε σχετική ερώτηση απάντησε ως εξής :

"Αρχικά η ενημέρωση του Νοεμβρίου ήτα διαθέσιμη μέσω του εργαλείου MCT αλλά αποφασίσαμε ότι οι μελλοντικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να γίνουν μέσω του Windows Update. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να κατεβάσουν το MCT αν επιθυμούν. Αλλά η ενημέρωση του Νοεμβρίου θα γίνεται μέσω του Windows Update".

Έτσι όσοι χρήστες επιθυμούν να κάνουν μία καθαρή εγκατάσταση των Windows 10, θα πρέπει να εγκαταστήσουν την αρχική έκδοση των Windows 10 με αριθμό 10240 και στη συνέχεια να λάβουν την ενημέρωση μέσω του Windows Update.

Δεν υπάρχουν σχόλια