ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Genome Liquid Cooling Chassis για μητρικές ASUS ROG

Η Deepcool ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Genome Liquid Cooling Chassis, η οποία είναι πιστοποιημένη, όπως αναφέρει, για χρήση με μητρικές ASUS ROG. Η νέα αυτή έκδοση ονομάζεται Genome ROG Certified Edition. Θυμίζουμε ότι η ιδιαιτερότητα των κουτιών της σειράς Genome της Deepcool, είναι η προ εγκατεστημένη υδρόψυξη που αυτά διαθέτουν.

Η σειρά Genome απευθύνεται σε όσους δεν έχουν επαφή με τον χώρο της υδρόψυξης ή σε όσους θέλουν να μειώσουν τον απαιτούμενο χρόνο σύνθεσης ενός συστήματος με υδρόψυξη. Τα κουτιά της σειράς έρχονται με προ εγκατεστημένη υδρόψυξη υψηλών επιδόσεων των 360 χιλιοστών, η οποία διαθέτει Captain Water Block και της οποίας η δεξαμενή είναι εμφανής στην πρόσοψη, δίνοντας στο κουτί μια μοναδική εμφάνιση. Όπως πολλά από τα νέα κουτιά ενσωματώνει και σύστημα φωτισμού για ακόμα πιο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα, με την συγκεκριμένη ROG έκδοση να περιλαμβάνει ένα επιπλέον Aura RGB Header και να είναι απόλυτα συμβατή με τις μητρικές της σειράς ROG.

large.582318027b955_Genome01.jpg

large.5823180ed7535_Genome06.jpg

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται δυνατότητα συναρμολόγησης χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων, μεγάλο πλαϊνό παράθυρο, πλήθος θέσεων για τα εξαρτήματα του συστήματος, αυξημένες δυνατότητες διαχείρισης των καλωδίων και το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος για καλύτερη ψύξη και ευκολότερη εγκατάσταση, σε δικό του ξεχωριστό διαμέρισμα. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης της GPU κάθετα, ώστε αυτή να φαίνεται καλύτερα μέσω του πλαϊνού παραθύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια