ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iPhones 7 και 7 Plus, αλλά και αναβαθμισμένα iPad mini 4 και iPhone SE

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο iPad, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει το iPad Air 2, αλλά και νέες κόκκινες εκδόσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Επιπλέον η εταιρία αναβαθμίζει τον αποθηκευτικό χώρο του iPad mini 4, αλλά και του iPhone SE, χωρίς μάλιστα να αλλάξει τις τιμές τους. Το νέο iPad δεν διαφέρει ιδιαίτερα εξωτερικά, αλλά έρχεται αναβαθμισμένο εσωτερικά με καλύτερο hardware.
Έτσι έχουμε ως κεντρικό επεξεργαστή τον A9, έναντι του A8X, αλλά και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, με το νέο iPad να προσφέρεται σε εκδόσεις με 32GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη είναι ίδιας ανάλυσης και ίδιας διαστάσεως, δηλαδή 2048 x 1536 pixels και 9,7''. Το πιο ενδιαφέρον ίσως χαρακτηριστικό του νέου iPad, είναι η τιμή του, η οποία ξεκινάει από τα $329 για την WiFi έκδοση με 32GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ ανεβαίνει στα $429 για την έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικό χώρο. Αν κάποιος επιθυμεί και υποστήριξη για LTE, οι τιμές είναι $459 και $559, για τις εκδόσεις των 32GB και 128GB αντίστοιχα. Θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από αυτή τη Παρασκευή.
Η Apple έρχεται επίσης να προσθέσει δύο νέα iPhones στην τελευταία της σειρά, τα οποία έρχονται σε κόκκινο χρώμα και λευκή πρόσοψη. Οι νέες αυτές Product(RED) special εκδόσεις, έρχονται στα πλαίσια της συνεργασίας της Apple με τον οργανισμό (RED), ο οποίος λαμβάνει έως και το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις προϊόντων με την σήμανση "Product(RED)", τα οποία εν συνεχεία τα χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτήσει τις έρευνες κατά του AIDS.
Τα νέα αυτά iPhones, θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από την Παρασκευή, με αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB και τιμές που ξεκινάνε από τα $749. Τέλος, η Apple προχώρησε σε αύξηση του αποθηκευτικού χώρου του iPad mini 4 και του iPhone SE, διατηρώντας μάλιστα σταθερές τις τιμές. Ειδικότερα, στην περίπτωση του iPad mini 4, αυτό θα πωλείται μόνο σε έκδοση με 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή της WiFi έκδοσης είναι $399, όσο κόστιζε πριν η έκδοση με τα 32GB, ενώ για όποιον χρειάζεται και LTE, η τιμή ανεβαίνει στα $529.

Δεν υπάρχουν σχόλια