ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το PlayStation Now ενσωματώνει παιχνίδια του PS4 στο PC

Σύντομα θα μπορείς να παίζεις αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation 4, όπως είναι οι Uncharted 4 και The Last of Us Remastered στο PC σου. Η Sony αποφάσισε να φέρει τον κατάλογο των παιχνιδιών του PS4 στην υπηρεσία game streaming της, PlayStation Now. Αν και στην ανακοίνωση δεν γίνονται γνωστές πολλές λεπτομέρειες, γνωρίζουμε ότι και το παραμικρό παιχνίδι στην υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών του PS4 θα αποτελούν μέρος μίας συνδρομής PlayStation Now. 
Η Ιαπωνική εταιρεία θα πραγματοποιήσει δοκιμές στις επόμενες εβδομάδες, και έκανε γνωστό ότι σύντομα θα έχει να μοιραστεί με τους fans του PlayStation περισσότερα νέα. Πριν λίγο καιρό, η Sony έκανε γνωστό ότι εγκαταλείπει την υποστήριξη PlayStation Now σε όλες τις πλατφόρμες εκτός του PC και του PlayStation 4, ώστε να επικεντρωθεί στο να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι σταμάτησε να υποστηρίζει το PlayStation Now στις πλατφόρμες PlayStation TV, PlayStation Vita, PlayStation 3 καθώς και στις τηλεοράσεις BRAVIA της εταιρείας και στα Blu-Ray player της καθώς και στις Smart TVs της Samsung. Η υπηρεσία θα σταματήσει να λειτουργεί στις παραπάνω πλατφόρμες από τις 15 Αυγούστου του 2017. 
Η παραπάνω κίνηση έρχεται λίγο λιγότερο από ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της υπηρεσίας Xbox Game Pass της Microsoft, μέσω της οποίας η Αμερικάνικη εταιρεία προσφέρει περισσότερους από 100 τίτλους για τα Xbox 360 και Xbox One με συνδρομή $10 το μήνα. Σε αντίθεση με το PlayStation Now που αποτελεί μία cloud streaming τεχνολογία, η υπηρεσία Xbox Game Pass επιτρέπει το κατέβασμα και την εγκατάσταση των παιχνιδιών στον σκληρό δίσκο του χρήστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια