ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Logitech ανακοίνωσε νέα ασύρματα περιφερειακά

Η Logitech ανακοίνωσε το νέο της ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G613 και το νέο ασύρματο ποντίκι G603. Και τα δύο χρησιμοποιούν την τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας LIghtspeed, την οποία είχε αποκαλύψει η Logitech τον Ιούνιο. Σύμφωνα με την Logitech, η τεχνολογία Lightspeed εγγυάται ταχύτητα και ακρίβεια επικοινωνίας του ασύρματου περιφερειακού με το σύστημα, αντίστοιχη με αυτή που θα περίμενε να έχει κάποιος αν είχε συνδέσει το περιφερειακό ενσύρματα.

Το Logitech G613 wireless mechanical gaming keyboard προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Lightspeed τεχνολογίας για ταχύτατη επικοινωνία και απόκριση ή εναλλακτικά μέσω Bluetooth. Η αυτονομία με δύο μπαταρίες ΑΑ μπορεί να φτάσει έως και τους 18 μήνες, πάντα σε συνάρτηση την ποιότητα των μπαταριών και τον τρόπο χρήσης του πληκτρολογίου. Χρησιμοποιούνται μηχανικοί διακόπτες Romer-G της Logitech, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή αντοχή και προσφέρουν υψηλή ταχύτητα. Υπάρχουν έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ενώ μέσω του λογισμικού Logitech Gaming Software (LGS) μπορούν να δημιουργηθούν application profiles, keystroke commands κ.τ.λ. Η τιμή του πληκτρολογίου, είναι £130/$150.

large.high-resolution-logitech_g613_1.jpg

large.high-resolution-logitech_g613_2.jpg

Το Logitech G603 wireless gaming mouse ενσωματώνει τον τελευταίο οπτικό αισθητήρα HERO, ο οποίο προφέρει έως και δεκαπλάσια ενεργειακή απόδοση για εκατοντάδες ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού, προσφέροντας παράλληλα υψηλή ακρίβεια και από 200 έως 12000 DPI χωρίς κάποια μέθοδο επιτάχυνσης ή ομαλοποίησης. Υπάρχουν ρυθμίσεις hi/lo, με την επιλογή hi να προσφέρει 1ms report rate για ταχύτατο gaming και την επιλογή lo με 8ms report rate για καθημερινή χρήση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας αντίστοιχα. Υπάρχουν έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα , δυνατότητα άμεσης εναλλαγής DPI, δυνατότητα λειτουργίας με μία ή δύο μπαταρίες, για έμμεση επιλογή του βάρους του ποντικιού, δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth και προγραμματισμός διαφόρων λειτουργιών μέσω του Logitech Gaming Software (LGS). Η τιμή του είναι £70/$70.

large.high_resolution-g603-1.jpg

Τέλος, η Logitech ανακοίνωσε και την διαθεσιμότητα του  G840 XL Gaming Mouse Pad, με διαστάσεις 90 x 40 εκατοστά και 3 χιλιοστά πάχος. Η τιμή του είναι £43/$50.

large.59ad106fe8df6_LogitechG840XLmousepad.jpg

Πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι ήδη διαθέσιμα. Το mousepad θα είναι διαθέσιμο εντός του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια