ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MWC 2019: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το πρωί του Σαββάτου αναχωρούσε από την χώρα μας με προορισμό την Βαρκελώνη, όπου λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερη έκθεση mobile στον κόσμο. Ο λόγος για την MWC 2019 που θα φέτος αναμένεται πολύ δυνατή, με πληθώρα ανακοινώσεων. Τι θα πάρουμε όμως μαζί μας για να καλύψουμε την έκθεση;

Laptop

Ξεκινάμε από τα βασικά, που δεν είναι άλλο από τον πιστό μας σύντροφο σε κάθε μας ταξίδι. Το laptop μας είναι ένα Lenovo Helix 2-in-1. Το tablet/laptop έρχεται με i7 επεξεργαστή, 8GB RAM και 180GB SSD, ενώ με το πληκτρολόγιο προσφέρει πολύ μεγάλη αυτονομία. Είναι πολύ φορητό με FHD οθόνη 11.6 ιντσών και είναι πολύ καλό στην χρήση του, ειδικά σε περιπτώσεις που θα χρειαστούμε το πενάκι του. Μπορεί να μην είναι ότι πιο νέο στην αγορά, όμως ακόμα καλά κρατεί και κάνει την δουλειά του άριστα. Αν βάλουμε στην εξίσωση το ότι το έχουμε συνηθίσει, τότε δύσκολα το αλλάζουμε.
Φυσικά θα έχει SIM πάνω του για άμεσο ανέβασμα σε ότι θέλουμε, όποτε θέλουμε!

Κάμερα

Μαζί μας θα έχουμε και την κάμερα που έχετε δει στα review μας, που είναι η Canon EOS 750D. Μαζί του θα έχουμε και τον Canon 17-40mm f/4, όπως επίσης και τον 18-55mm f/3.5-5.6. Η περιστρεφόμενη οθόνη του βολεύει πολύ σε λήψη βίντεο και ο αισθητήρας των 24MP είναι εξαιρετικός!
Παράλληλα θα έχουμε και λήψεις με το Huawei Mate 20 Pro, που όλοι ξέρουμε πλέον τι σημαίνει στο κομμάτι της φωτογραφίας σε περιπτώσεις που θέλουμε μια γρήγορη λήψη!

Τρίποδο

Απαραίτητο για τέτοιες εκδηλώσεις είναι ένα καλό τρίποδο. Για βασικό θα έχουμε το manfrotto compact action black, που μαζέυεται σε μικρό μέγεθος και είναι εύκολο να μπει σε backpack. Όταν ανοίγει φτάνει τα 1.55 μέτρα, ενώ η κεφαλή του είναι περιστρεφόμενη και προσφέρει πολύ απαλή κίνηση. Η κατασκευή του από αλουμίνιο το κάνει πολύ ελαφρύ. Για το κινητό έχουμε head που προσαρμόζεται το τρίποδο και ξεχωριστό τριποδάκι από την Huawei, αποκλειστικά για κινητά, για τα σημεία που δε μπορούμε να ανοίξουμε εύκολα το manfrotto.

Ακουστικά

Ταξίδι χωρίς ακουστικά δεν νοείται, είτε για την προβολή των βίντεο πριν ανέβουν από το press room, είτε για την διαδρομή από και προς την Βαρκελώνη. Για το ταξίδι θα έχουμε μαζί μας Urbanears Plattan 2 Bluetooth, που προσφέρουν πάνω από 30 ώρες αναπαραγωγής και είναι ιδανικά για ταξίδια. Επιπλέον προσφέρουν συνδεσιμότητα με Bluetooth, αλλά και με καλώδιο.
Για πιο compact καταστάσεις θα έχουμε και τα Samsung Galaxy Buds, που είναι βολικά για μουσική και ομιλία.

Powerbanks

Απαραίτητο για κάθε ταξίδι, οπότε μαζί μας θα έχουμε το 10.000mAh powerbank της Huawei και το 12.000 Tech Armor. Τα δύο powerbanks προσφέρουν ταχεία φόρτιση στις συσκευές μας, οπότε είναι must!
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, γιατί η MWC 2019 αναμένεται να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές των τελευταίων χρόνων! Ακολουθήστε μας και σε όλα τα social media, καθώς θα ανεβάζουμε υλικό και εκεί! Φυσικά στο κανάλι μας στο YouTube θα έχουμε πολλά βίντεο από τις συσκευές που ανακοινώνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια