ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Google δημιουργεί μια ενιαία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο


Η πολυφημισμένη συγχώνευση Google Duo και Google Meet συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η Google επιβεβαίωσε επίσημα την κίνηση την Τετάρτη, εξηγώντας σε μια ανάρτηση ιστολογίου ό
τι στόχος είναι η δημιουργία μιας "ενιαίας υπηρεσίας επικοινωνίας βίντεο" και ότι η επωνυμία Duo θα καταργηθεί υπέρ του Google Meet. Ενώ η επωνυμία Google Duo πεθαίνει, φαίνεται ότι η βάση κωδικών Duo θα συνεχίσει να λειτουργεί ως βάση για το νέο Google Meet. Η Google λέει ότι "οι υπάρχουσες λειτουργίες βιντεοκλήσεων από το Duo θα διατηρηθούν" και ότι "τις επόμενες εβδομάδες, θα προσθέσουμε όλες τις λειτουργίες του Google Meet στην εφαρμογή Duo, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να προγραμματίσουν μια βιντεοσύσκεψη ή να συνδεθούν άμεσα με ένα άτομο ή ομάδα για βιντεοκλήση. Αργότερα φέτος, θα μετονομάσουμε την εφαρμογή Duo σε Google Meet, η οποία θα είναι πλέον η επίσημη υπηρεσία επικοινωνίας μέσω βίντεο που θα είναι διαθέσιμη σε όλους χωρίς κόστος." 
 Η κίνηση έρχεται αφότου η Google ενοποίησε τις ομάδες επικοινωνίας της υπό τον αντιπρόεδρο του Google Workspace και τον GM Javier Soltero (ο συγγραφέας της ανάρτησης ιστολογίου της Google) το 2020. Η Google δεν έχει διευκρινίσει ποια προϊόντα ενοποιούνται, αλλά θα πρέπει να σημαίνει ότι το Google Hangouts, το Google Meet, η Google Το Chat, το Google Messages, το Google Duo και το Google Voice θα συνυπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια