ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η GIGABYTE με μητρικές της σειράς Z790 που υποστηρίζουν δύο γενιές Intel® επεξεργαστών


 
Η κορυφαία μάρκα υπολογιστών στον κόσμο, η GIGABYTE, ανακοίνωσε τις gaming μητρικές της σειράς Intel® Z790, οι οποίες υποστηρίζουν τους νέους επεξεργαστές Intel® Core™ 13ης και 12ης γενιάς. Τα μοντέλα της GIGABYTE περιλαμβάνουν τη ναυαρχίδα και τα μοντέλα υψηλής τεχνολογίας AORUS με επίκεντρο το gaming, συμπεριλαμβανομένων των Z790 AORUS XTREME, Z790 AORUS MASTER, Z790 AORUS ELITE και Z790 AORUS TACHYON. Η σειρά Z790 AORUS κυριαρχεί με την πιο ισχυρή ψηφιακή ισχύ και τον κυρίαρχο μεταλλικό θερμικό σχεδιασμό για να απελευθερώσει τις επιδόσεις των K-SKUs της σειράς επεξεργαστών Intel® Core™ επόμενης γενιάς, καθώς και το εύρος ζώνης του PCIe 5.0 και της μνήμης DDR5.

Για τους ενθουσιώδεις και δημιουργούς που αναζητούν μόνο κορυφαίες επιδόσεις, η Z790 AORUS XTREME είναι εξοπλισμένη με τον ανώτατο ψηφιακό σχεδιασμό ισχύος 20 φάσεων, Mega-Heatpipes άμεσης επαφής 8 mm και πλήρως καλυμμένες ψύκτρες VRM για να βελτιώσουν την απαγωγή θερμότητας και τη σταθερότητα του συστήματος. Επίσης, οι gaming μητρικές AORUS Z790 υποστηρίζουν SSD PCIe 5.0 M.2 με εύρος ζώνης έως και 10GB/s και ταχύτητα πρόσβασης 40% ταχύτερη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Χάρη στις πλήρως καλυμμένες ψύκτρες VRM και τις ψύκτρες M.2 Thermal Guard III στις συσκευές αποθήκευσης, η μεταφορά δεδομένων είναι αστραπιαία χωρίς throttling ακόμη και σε συνθήκες μεγάλου φόρτου εργασίας. Επιπλέον, η GIGABYTE εισάγει αρκετές αποκλειστικές λειτουργίες overclocking στο BIOS. Ανεξάρτητα από το προφίλ μνήμης, οι μονάδες μνήμης DDR5 μπορούν να ενισχυθούν αυτόματα με ένα κλικ μέσω των προηγμένων τεχνικών overclocking της GIGABYTE. Με τον φιλικό σχεδιασμό των χαρακτηριστικών PCIe και M.2 EZ-Latch στις μητρικές πλακέτες gaming AORUS Z790, η GIGABYTE κάνει την αλλαγή εξαρτημάτων πολύ πιο εύκολη.

 

Με την υποστήριξη δύο γενεών επεξεργαστών Intel® και τους πιο πρόσφατους σχεδιασμούς ισχύος και θερμότητας, οι gaming μητρικές της σειράς AORUS Z790 προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, συμβατότητα, σταθερότητα και ανθεκτικότητα για ενθουσιώδεις και δυνατούς χρήστες. Η πλήρης γκάμα των προϊόντων θα αρχίσει να πωλείται στις 20 Οκτωβρίου.


 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια