ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα 24'' UltraClear 4K UHD οθόνη Philips



Μια νέα οθόνη ήρθε να προστεθεί στην σειρά οθονών Philips UltraClear 4K UHD. Πρόκειται για το μοντέλο 241P6VPJKEB το οποίο έχει διαγώνιο 23,8'' τύπου AH-IPS, 99% κάλυψη του sRGB, ενώ επιπλέον ενσωματώνει ηχεία, web camera και μικρόφωνο.
.
Η νέα οθόνη υπόσχεται υψηλή ευκρίνεια, λόγω και της υψηλής της ανάλυσης, εξαιρετική φωτεινότητα και απόδοση χρωμάτων, μεγάλες γωνίες θέασης και ξεκούραστη χρήση.

Ακολουθάει το δελτίο τύπου της εταιρίας.
241P6VPJKEB 00 IMS En GB
Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, παρουσιάζει μία νέα οθόνη με εκπληκτική 4K UHD ανάλυση. Στις 23,8 ίντσες, η 241P6VPJKEB συμπληρώνει τη σειρά UltraClear 4K UHD με ένα νέο, μικρότερο μοντέλο. Το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας εξακολουθεί να ενσωματώνει την ίδια εκθαμβωτική απόδοση όπως τα μεγαλύτερα «αδέρφια» του, με ανάλυση UltraClear 4K UHD, 1,074 δισεκατομμύρια χρώματα, 99% του χρωματικού προτύπου SRGB, καθώς και ενσωματωμένη web κάμερα και μικρόφωνο.

Μεγαλύτερη ευκρίνεια και φωτεινότητα από ποτέ

Παρά τις μικρές διαστάσεις της, η νέα οθόνη προσφέρει πραγματική αίσθηση άπλετης επιφάνειας στους χρήστες χάρη στην ευκρίνεια και την καθαρότητα της 4K ανάλυσης. Το UHD προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση του Full HD, με 3,840 x 2,160 pixel επιφάνειας οθόνης, για λεπτομέρεια όπως ποτέ άλλοτε. Έτσι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης για video και ατελείωτες ώρες gaming, ή για πιο παραγωγική εργασία. Οι οικονομικοί αναλυτές, για παράδειγμα, μπορούν να παρακολουθούν περισσότερες γραμμές και στήλες στα φύλλα εργασίας τους χωρίς να χάνουν την αίσθηση της ευκρίνειας ή να κουράζουν τα μάτια τους. Οι γραφίστες που εργάζονται με περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης μπορούν να δουν περισσότερη λεπτομέρεια ανά ίντσα οθόνης και να κάνουν zoom in σε λεπτομέρειες, ή zoom out για προεπισκόπηση, ακόμα και να έχουν δίπλα-δίπλα τέσσερα σχέδια για σύγκριση ενώ διατηρείται η ζωτική λεπτομέρεια. Ακόμα και οι γεωφυσικοί που μελετούν επιστημονικές εικόνες μπορούν να διερευνήσουν την παραμικρή λεπτομέρεια με μεγαλύτερη από ποτέ ακρίβεια.
Ο Albert Ulfman, Product Manager των οθονών Philips EMEA στην MMD αναφέρει, «Η νέα Philips 241P6VPJKEB είναι μία από τις πρώτες 23,8 ιντσών 4K οθόνες που εμφανίζονται στην αγορά. Προσφέρει εκπληκτική ευκρίνεια θέασης με οποιοδήποτε περιεχόμενο και ταιριάζει απόλυτα στις δυνατότητες κλιμακούμενης ανάλυσης των Windows 10. Αποτελεί μέρος της δέσμευσης της MMD να προσφέρει στους χρήστες πιο απολαυστική και παραγωγική εμπειρία θέασης με τον εξοπλισμό των γραφείων τους.»

Χρώματα και τεχνολογία panel με ανάλογη απόδοση

Με ενσωματωμένη την τεχνολογία 4K UHD, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της οθόνης πρέπει να σταθούν στο ύψος των υψηλών προτύπων απόδοσης. Όπως και οι άλλες 4K UHD οθόνες της γκάμας, έτσι το νέο μέλος της οικογένειας έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώνει τη δύναμη της 4K UHD εμπειρίας θέασης. Το χρώμα, για παράδειγμα,: η 10-bit αυτή οθόνη προσφέρει πλούσιο βάθος χρώματος με 1,075 δισεκατομμύρια χρώματα για ομαλή, φυσική αναπαραγωγή χωρίς διαβαθμίσεις και φαινόμενα banding. Και με πάνω από 99% υποστήριξη sRGB, οι χρήστες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οποιαδήποτε από το ένα δισεκατομμύριο χρώματα που βλέπουν στην οθόνη είναι ζωντανά και ρεαλιστικά, ενώ παραμένουν ακριβώς τα ίδια σε κάθε εφαρμογή ή συσκευή. Η τεχνολογία των ίδιων των panels επίσης συμβαδίζει: η εκτεταμένη, ευρείας γωνίας θέαση και οι υψηλότατες δυνατότητες αντίθεσης των προηγμένων AH-IPS panels συμπληρώνουν τέλεια την αίσθηση χώρου του 4K UHD. Το AH-IPS είναι επίσης ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρώματος και φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή, όπως αυτές για διόρθωση φωτογραφιών και γραφικά.

Χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας που μετράνε

Πέρα από τη δύναμη του 4K UHD, η νέα οθόνη είναι σχεδιασμένη με χαρακτηριστικά που έχουν σημασία για το χρήστη στο σύγχρονο υπερ-συνδεδεμένο κόσμο. Η οθόνη υποστηρίζει το MultiView, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν και να παρακολουθήσουν εικόνες από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα – ηλεκτρονικό υπολογιστή και τηλεόραση, για παράδειγμα. Με ενσωματωμένη την τεχνολογία MHL, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο από smartphones ή άλλες συσκευές στη μεγάλη οθόνη, ή να χρησιμοποιήσουν την USB 3.0 υποδοχή για να συνδέσουν συσκευές και να τις επαναφορτίσουν με ταχύτητα. Η οθόνη διαθέτει επίσης ενσωματωμένη web κάμερα και μικρόφωνο για αποτελεσματικότερη σύνδεση και συνεργασία.
Η νέα οθόνη Philips 241P6VPJKEB/00, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €549, είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών από τον Νοέμβριο 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια