ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα μητρική από την Biostar για Skylake με DDR3L και DDR4 υποδοχές


Η Biostar ανακοίνωσε μια νέα μητρική, την Hi-Fi Z170Z5, η οποία υποστηρίζει τόσο DDR4 μνήμη όσο και DDR3L, επιτρέποντας σε κάποιον που διαθέτει ήδη μνήμη DDR3L να αναβαθμίσει σε Intel Skylake επεξεργαστή πιο οικονομικά. Παράλληλα η εταιρία προωθεί μαζί με την μητρική και την GTX 750Ti που διαθέτει, ως ιδανικό συνδυασμό για ένα ισχυρό αλλά παράλληλα οικονομικό gaming PC.
.
Η μητρική είναι τύπου ATX και διαθέτει δύο υποδοχές για μνήμη DDR3L, υποστηρίζοντας συχνότητες 1866(OC)/1600/1333MHz και έως 16GB μνήμης συνολικά. Δύο ακόμα υποδοχές προσφέρουν συμβατότητα για DDR4 μνήμη, με συχνότητα λειτουργίας 2133/1866MHz και μέγιστη ποσότητα έως και 32GB. Η μητρική χρησιμοποιεί το Z170 chipset της Intel και υποστηρίζει όλους τους Skylake επεξεργαστές. Υπάρχουν δύο υποδοχές PCI-E x16 3.0 με την μία εξ αυτών να είναι x16 και η δεύτερη x4, μία PCI-E x1 3.0 υποδοχή καθώς και τρεις PCI που θα φανούν χρήσιμες σε όσους διατηρούν παλιές PCI κάρτες. Τέσσερις SATA III υποδοχές καθώς και μια SATA Express με υποστήριξη RAID προσφέρουν ικανοποιητικές δυνατότητες στον τομέα της σύνδεσης μέσων αποθήκευσης. Η μητρική διαθέτει πλήθος USB 3.0 και USB 2.0 υποδοχών, Gigabit Ethernet της Intel, HDMI, VGA και DVI-D για σύνδεση εξωτερικής οθόνης, PS/2 καθώς και τρεις αναλογικές θύρες ήχου. Το υποσύστημα ήχου βασίζεται στο οκτακάναλο Realtek ALC892 και η Biostar έχει φροντίσει ώστε ο παραγόμενος ήχος να είναι ανώτερης ποιότητας.

Hi Fi Z170Z5 1
Hi Fi Z170Z5 3

Όπως αναφέρθηκε και αρχικά, η Biostar προτείνει σε όποιον σκέφτεται να στήσει ένα οικονομικό gaming PC να συνδυάσει την νέα της μητρική με την GTX 750Ti που διαθέτει. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την εταιρία να προτείνει έναν τέτοιο συνδυασμό. Η GTX 750Ti ως γνωστόν βασίζεται στην πρώτη έκδοση της αρχιτεκτονικής Maxwell και προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει 2GB μνήμης GDDR5.

Biostar 750Ti

Τόσο η μητρική όσο και η κάρτα γραφικών, θα είναι διαθέσιμα από το online eBay store της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια