ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Power Splitter και Extension Cables από την Phanteks


Η Phanteks ανακοίνωσε το νέο της Power Splitter το οποίο δίνει την δυνατότητα τροφοδοσίας δύο συστημάτων ταυτόχρονα με ένα μόνο τροφοδοτικό. Παράλληλα ανακοίνωσε και την διαθεσιμότητα των νέων της Extension Cables.
.
Στο παρελθόν η ανάγκη για ένα ισχυρό τροφοδοτικό γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Πλέον με τις εταιρίες να εστιάζουν στην απόδοση και παράλληλα στην χαμηλή κατανάλωση, ακόμα και μεσαίας ισχύος τροφοδοτικά είναι μάλλον υπερβολικά για αρκετά από τα συστήματα που χρησιμοποιούν οι μέσοι χρήστες, ίσως αρκετά για να τροφοδοτήσουν δύο συστήματα μέσης ή χαμηλής κατανάλωσης, όχι απλά ένα.


Phanteks Power Splitter

Το νέο Power Splitter PH-PWSPR_1P2M της Phanteks, το οποίο έρχεται με την πατενταρισμένη τεχνολογία Isolated Dual System Technology, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχό του να τροφοδοτήσει δύο συστήματα με ένα μόνο τροφοδοτικό, προϋποθέτοντας πάντα, ότι το τροφοδοτικό θα μπορεί να παράσχει αρκετή ισχύ και στα δύο συστήματα ταυτόχρονα. Σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο κουτί υπολογιστή, κάποιος θα μπορούσε να έχει δύο διαφορετικά συστήματα μέσα σε αυτό το κουτί και να χρησιμοποιεί μόνο ένα τροφοδοτικό για αυτά. Το κάθε σύστημα είναι απολύτως ανεξάρτητο του άλλου, με λίγα λόγια, θα μπορούσε να λειτουργεί μόνο το ένα, με το άλλο να παραμένει κλειστό ή και τα δύο ταυτόχρονα χωρίς το ένα να επηρεάζει την λειτουργία του άλλου.

PH PWSPR 3

Δεν υπάρχουν σχόλια