ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Roccat κυκλοφόρησε το νέο της αμφιδέξιο ποντίκι Kiro


Το νέο ποντίκι της Roccat με το όνομα Kiro είναι ένα απλό gaming ποντίκι που μπορεί να παραμετροποιηθεί για να χρησιμοποιηθεί από χρήστες που χρησιμοποιούν το δεξί ή το αριστερό χέρι για τον χειρισμό του ποντικιού.
ROCCAT Kiro front left

Η γερμανική εταιρία Roccat έχει ένα μεγάλο αριθμό ποντικιών στο οπλοστάσιό της αλλά από ότι φαίνεται δεν το θεωρεί πλήρες ακόμα. Σήμερα λοιπόν ανακοίνωσε το Kiro, ένα αρθρωτό gaming ποντίκι για όλους τους χρήστες. Η εταιρία επινόησε τη λέξη superdextrous για να περιγράψει το ποντίκι αυτό το οποίο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το πιο χέρι χρησιμοποιεί ο χρήστης

Το Kiro διαθέτει έναν απλό σχεδιασμό με τα δύο κλασσικά κουμπιά με Omron switches, και ένα 2D Titan ροδελάκι, απαλή υφή σε όλο το ποντίκι και πλήκτρα για μπρος και πίσω και στις δύο πλευρές του ποντικιού.

ROCCAT Kiro Top side parts A

Και εδώ είναι το σημείο που αρχίζει η παραμετροποίηση. To ποντίκι στο πλαϊνό μέρος διαθέτει από δύο κομμάτια συμμετρικά τοποθετημένα με την απέναντι πλευρά. Το ένα πλαϊνό κομμάτι είναι αυτό που έχει τα κουμπιά πλοήγησης του μπρος και πίσω. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε αν θα έχετε τα κουμπιά αυτά δεξιά, αριστερά, και στα δύο πλαϊνά μέρη ή σε καθόλου.

ROCCAT Kiro perspective back right side parts A

Στο εσωτερικό του ποντικιού βρίσκουμε έναν αισθητήρα Pro-Optic R2 των 2000 DPI ο οποίος έχει τη δυνατότητα διπλασιασμού των DPI με κόστος όμως στη ακρίβεια του tracking. Τέλος η Roccat εφοδίασε το Kiro με φωτισμό RGB, και με ένα Turbo Core V2 ARM chip. Η τιμή του θα είναι στα 49 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια